[]

evin mis gibi kokmasini saglamak

bana soyle guzel ve kalici bir koku onerebilir misiniz? boyle butun ev mis gibi koksun, uzun surede kalici olsun istiyorum. koku cubuklari vs cok ise yaramiyor bence ama bu marka cok iyi dediginiz varsa onlara da bakinabilirim. birazdan cikip ona gore bir koku alacagim.


tesekkur ederim simdiden herkese.

 
kalıcılığı günlerce sürmese de, yerleri sildiğin suya lavanta yağı katabilirsin. en azından sildiğin gün her taraf efil efil lavanta kokuyor :) başka sevdiğin bir esans da olabilir. ben bizim camları sileceğim zaman bile beze döküyorum bikaç damla yağ, tavsiye ederim onu.


  • a gun and a pack of sandwiches and nothing  (15.02.15 15:54:09) 
Kokulamadan önce evde bütün eve buhar yayılabilecek şekilde elma sirkeli su kaynat. Ya da kalorifer peteklerinin üstüne sirke dolu küçük kaplar koy. Üç dört saat onlar dursun. Sirke iyice buharlaştıktan sonra kısa bir havalandırmanın ardından ne kokusu sıksan uzun süre kalır.


  • alperz  (15.02.15 16:00:18) 
Eyup sabri tuncerin leylakli spreyini sık ve biraz havalandir. Ara sira sirkeyle evi sil ve bol havalandir


  • photo85  (15.02.15 16:35:07) 
arkadaşlar sirkeyle evi silmenin mantığı nedir?


  • pinkpeony  (19.02.15 19:43:47) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.