[]

Ipad, iphone vs. çok abartı değil mi?

2 yıl iphone kullandım. 1.5 yıldır ipad kullanıyorum.

Çok abartılmış şişirilmiş cihazlar değil mi? Özgürlük minimum seviyede. 2000 tl verdiğin telefonuna download yapamıyorsun. Emaile istediğim dosyaları ekleyemiyorum. Kapalı bi sistem olduğu için dosyalara da erişilmiyor.

Şu cihazları insan gibi kullanabilmenin bi yolu yok mudur? Stabil stabil dediler, ios 8 yükledik, mis gibi çalışan ipad in ağzına sıçıldı. Facebook a gir, twittera gir, watsapa gir, internete bak ve bunlar için bi dolu para ver.

Çok abartı değil mi ya? Yanlış düşünüyorsam sebepleriyle birlikte söyleyin. Ciddi ciddi mallığın bende olduğunu düşünmeye başlıyacam çünkü.

 
Kasa guzel, alet hizli, stabil ve en onemlisi marka degeri. Sadece telefon satmiyor, yanina prestij de ekliyor. E parasini da aliyor tabi. Eksilerini saymissin zaten.


  • icim urperiyor  (15.02.15 02:06:18) 
sadece facebook twitter instagram için kullandığımı farkedince iphone plusı sattım. iyi de para geldi. telefonda oyun oynanmasını sevmiyorum o yüzden oynamam sadece mail, arama-görüşme, müzik, sosyal medya. bunun için neden 3000 lira para verdiğimi anlamıyorum. şimdi maillerime evdeki laptoptan müziğimi mp3 çalardan arama görüşmemi de nokia 1200 dan yapmaktayım. sosyal medyaları da sildim hep. hayat böyle daha güzelmiş


  • bir sevgi faresi jamal  (15.02.15 02:36:20) 
Ben de hiç sevemedim iphone u. Annem zorla almıştı bu da ayrı saçmalık. Marka değeri hadisesi de zaten tamamen çöp bile olsa almaya yönelik. Samsung lar da estetik açıdan güzel gelmiyor. Mukadderat. Kıfsmet.


  • wibbly wobbly timey wimey stuff  (15.02.15 04:51:04) 
İphone abartı. Ipad kesinlikle abartı değil. Ama iphone balon.


  • empty man  (15.02.15 09:06:52) 
Ipadi ben de seviyodum şu ana kadar. Cidden kapalı bi işletim sistemi var. İşleri hafifletmek yerine yokuşa sürüyor hep, başka bi bilgisayara ihtiyaç duyuyorsun. Bi dolu para be kardeşim.


  • cemlemikonusuyorsun  (15.02.15 10:30:20) 
Yavaş yavaş uyanıyor millet. Apple'in tek albenisi yazılım şirketi olması, işlemcisini kendi üretmesi ve çok iyi uyarlaması cihazları tek düze tüm cihazları aynı böylece işleride kolay stabilitede. Bir de prestij demektir Apple, tüm film sektörü montajla uğraşanlar apple kullanır niye dersen sadece prestij...

Velhasıl ben de iPhone kullanıcısıydım ki hayvani kullanırdım jailbreak ile millete yeni gelen özellikleri ben zaten kullanıyor olurdum vs.. Şarjı gitmez birşey olmaz şişik aptal aleti.

Geçtim Sony Z3 ile şuan o kadar mesudum ki inanılmaz. Android bence asıl olaymış dedim rahat ve herşeyin ayarı var elinin altında daha nolsun.
  • heavenly  (15.02.15 10:54:40 ~ 10:58:02) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.