[]

funky/groove şarkı önerisi

Selamlar,

Soru başlıkta aslında, çok da eski olmayan groove yüksek, dinamik, eğlenceli funk parçalar arıyorum var mı önerisi olan?
Bruno mars'ın uptown funk tadında olabilir mesela.
www.youtube.com

Teşekkürler.

 
aklıma ilk jamiroquai geldi. günümüzde yapan var mı çokta emin deilim. zaten funk dediğin janr genelde diğerlerini beslemek için kullanılıyor albümlerde, partisyon olarak. yani sapına kadar funk bi albüm veya sanatçı ben son zamanlarda hatırlamıyorum. çok eski olmamakla birlikte ama kool and the gang öneririm. tatlıştır.

www.youtube.com
  • bruceandwayne  (14.02.15 19:27:15) 
bruceandwayne + 1
Jamiroquai diyerek şunu paylaşmaya geliyordum.
www.youtube.com

Brand New Heavies olabilir, şu listede ona uyan kesin en az birkaç şarkı vardır.
www.youtube.com

Şu onlardan sayılmaz ama paylaşasım geldi.
www.youtube.com
  • aychovsky  (14.02.15 19:35:08) 
Tam o tür olmasa da funk ve Bruno Mars'ın o şarkısını çok sevdiğim için sevdiğim birkaç hareketli grup önereyim: Jet (are you gonna be my girl), Pulp (common people), Endeverafter (i wanna be your man), Yeah Yeah Yeahs (honeybear)


  • rivulet  (14.02.15 19:35:48 ~ 19:37:34) 
  • namus ninjası  (14.02.15 20:11:38) 
  • dove falconhand  (14.02.15 20:22:56) 
camiryo +500

spotify a 70s groove yazarsaniz cikan calma listelerinin cogu bu tarzda. ozellikle donma summer, earth wind fire,incognito, kool and the gang, diana ross,chic,sister sledge gibi 70ler efsaneleri linkteki gibi gruplardir.
  • ne desem bilemedim  (15.02.15 00:09:17) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.