[]

Bir Mavi Tur Sitesinden Ne Beklersiniz?

Özet: Mavi Tur sitesi kuruyorum. Bu konuda yardımlarınıza ihtiyacım var. Mavi turun kendisinden ya da mavi tur satın alacağınız bir siteden beklentilerinizi paylaşabilirsiniz.

Genel olarak mavi turun sizde çağrıştırdığı şeyler nelerdir? Elinizde olsa olumlu yanlarını nasıl vurgulamak; olumsuz yanlarını nasıl düzenlemek isterdiniz?

Misal, sıradan sitelerden farklı olarak flaş kampanyaların yer alacağı; tatil planlama sitesi konseptinde ama daha canlı, daha yaşayan bir yer olacak bu site. İşte buraya ek olarak başka ne gibi özellikler ekleyelim?

Sitenin kullanım kolaylığı açısından olabilir, teknik olarak bilmek istediğiniz ek bir şeyler olabilir, görmek istediğiniz başlıklar olabilir, aklınıza gelecek her türlü fikir muhakkak bir fayda sağlayacaktır.

Site açıldığında da haberdar ederim, duyuruya özel indirim de sağlarız, hehe :D

 
Verilen hizmetin ne kadar kaliteli olduğunu kanıtlamasını. Gidilecek koyların vs uydudan gösterilmesini. Denizde olanın denizde kalacağının garantisi.


  • sehpa fx350  (14.02.15 19:13:01) 
Bir de Duyuru ahalisine özel indirim :)


  • sehpa fx350  (14.02.15 19:14:03) 
kesinlikle geminin bütün detayları, resimler eşliğinde. sonuçta kaç gün o gemide geçecek. geçen eylül msc preziosa'yla tatil yaptım, türk sitelerinde fiyat ve rota dışında bilgi yoktu. gemiyi adam akıllı yabancı sitelerde gördüm de bilet aldım.

bir de rotasındaki ülkeler/şehirler hakkında bilgiler.
  • Lt. Col. Frank Slade  (14.02.15 19:20:54) 
Müşterinin ödeyeceği net ücret ve alacağı hizmet net olarak belirtilmeli.. sürpriz ücret olmamalı..

Duyuru üyelerine yapılacak her türlü güzellik yol, su, elektrik olarak size geri dönecektir :)
  • kill_them_all  (14.02.15 19:39:57) 
yapılan her turda fotolar-kısa videolar görmek olabilir ve daha önce yazıldığı gibi net ücret bilgisi.


  • zlatan23  (15.02.15 00:46:20) 
Evet daha interaktif bi platform olması gerektiğini aklıma yazdım. Bu türden paylaşımları destekleyen uygulamalar yaratacağım.:)


  • pandispanya  (15.02.15 15:51:10) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.