[]

bebek arabası

ne zaman araştırsam başka bi marka ortaya çıkıyor, aklıma giriyor sonra hopp başa dön

bugün mağazaya gittik. giderken aklımda concord neo, graco ve chicco liteway vardı.

çıkarken inglesina trilogy ve sunny baby.

amaçlar:
1. doğumdan en az 3 yaşına kadar kullanabileceğimiz
2. ikinci çocukta da kullanılabilecek
3. fiyatı ilk planda önemli değil ama neredeyse aynı şeyler için 500-600 lira fazla vermek istemiyoruz

napalım?

 
bizim yeğene şu arabayı almışlardı, siyah modeli:

www.joker.com.tr

taş gibiydi. gayet sağlamdı. kaçması, göçmesi, akması yoktu. zorlu center'a gittiğimiz bir gün takside unuttuk :D
  • mesglsn sanirm bn yatiyrm  (14.02.15 17:19:24) 
@msglsn snrm

bunu da dediler :D hatta benim ilk amacım concord neo alıp bi de bunu almaktı çünkü maclaren'I arabaya falan takamıyosun, ilk aylar için başka bişey şart. hatta maclarenla ilgili kötü yorum neredeyse sıfır. ama ilk aylar ://///
  • la noix  (14.02.15 17:25:55) 
Mcrae travel sistem öneririm. Hem fiyatı uygun hem taş gibi...

www.bulabilirim.com
  • VazgectimSenden  (14.02.15 17:27:11) 
çok kötüsünüz hepiniz biriniz de yukarda verdiğim markalardan söylemedi, hepiniz başka başka şeyler söylüyosunuz. komplo mu bu nedir???????????

beni bu iş delirtecek o olacak sonra
  • la noix  (14.02.15 17:45:57) 
(bkz: http://www.e-bebek.com/maclaren-quest-bebek-arabasi_MAC-95600)

iki arkadaşımda da bundan var, doğacak yeğenime de bundan almayı düşünüyorum hatta. doğdukları ilk günden beri bunu kullanıyorlar ikisi de ve çok memnunlar. gerçekten taş gibi maclaren'in arabaları. oto koltuğunu ise ayrıca başka bir markanın almışlardı.

istanbul'daysan saraçhane'nin oradaki haşim işcan geçidi'nden almanı tavsiye ederim ayrıca, aynı ürünü çok çok daha uygun bir fiyata alabilirsin.
  • dust in the wind  (14.02.15 17:52:40) 
Liteway güzel biz memnunuz kardeşime 1 yaş hediyesi olarak aldım doğumdan sonra kullanım için zor ama. Sonuçta bebek için puset olması gerekir.

Liteway yaşı geçince kullanılsa daha iyi bir de polar kesesi var onun biz kullanamadık ama.
  • indescribable  (14.02.15 17:57:38) 
Mamas Papas almıştık. 3 kademeli yatışı var. İnanılmaz sağlam çıktı. Kızım (iri bir bebek+çocuk) olmasına rağmen, o berbat yollarda, kaldırımlarda, resmen kamyon şoförü gibi kullanmama rağmen, en ufak bir sorun yaşamadım. 3 yaşını da geçtik. Arada tek tük de olsa hala kullanıyoruz ve gerçekten bebek arabası konusunda "nokta vuruşu" yapmışız diyorum. Kesinlikle tavsiye ederim. ( 2012'de, 500 tl. gibi bir rakama almıştık, tekerleri çok iyi özellikle...)


  • otoriter  (14.02.15 20:07:51) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.