[]

gönül işi

2 sene önceki manitayla karşılaştım dün, 5-6 saat falan takıldık beraber yanımızda kankası da vardı.. kankası hem yurttan oda arkadaşı, hem liseden, hem dersaneden, hem de lojmandan arkadaşı. şimdi de aynı ünide aynı sınıftalar...
neyse, bunun bilgisayarında virüs varmış falan, salı günü için sözleştik, buluşacaz ve ben format atacam. ama bu hanım kızımızın yukarıda bahsettiğim kankası, bir yazılım-bilişim vs. şirketinde çalışıyor ve bu işi yapabilecek onlarca arkadaşları var, ayrıca yurtta da tonla insan bu işi yapabilir.
yani anlayacağınız, sırf benle buluşmak için bahane ediyor bilgisayar olayını.
ne dersiniz yeniden başlasam mı? 2 sene önce o benden ayrılmıştı, benim aslında başka bir kızdan hoşlandığımı, o karşılıksız olunca, kendisiyle çıktığımı düşünmüştü..
aslında yanılmamıştı da, aynen oyle olmuştu, fakat ben bu kızla takılmaya başlayınca diğerini çoktan unutmuş ve buna baya bi bağlanmıştım, ama sallamadı şutladı beni, gurur yaptı..
bu arada ikimiz de 3-5 kişi eskittik, sanırım gelen gideni arattı ve bana dönmek istiyor.
bense kararsızım, kız çok hoş, ayrıca muhabbeti falan da süper, hatta bu gune kadar tanıdığım en hoşsohbet hatun, aslında hoşlanıyorum da, ama bu kız beni zamanında beni bıraktı, 3-4 ay sonra başkasıyla takılmaya başladı, sonra başkaları oldu falan. 3-4 tane adam eskitip geri dönüyor, neyim lan ben godoş muyum ki seninle tekrar sevgili olayım mı desem, yoksa ben modern insanım, hem zaten aynı şeyleri ben de yaptım ne varki bunda mı desem bilemedim?

 
bence tekrar sevgili olmalısın. ilkinde herhalde senin ona tam olarak bağlanmadığını hissetmiş olabilir. bilirsin kadınlar erkeklerden farklı düşünürler ve hissederler :)) ayrıca 3-5 tane eskitti diyorsun. herhalde diğerleriyle bir şeylere "aman nasıl olsa o garantide 2 sene sonra dönerim" diye başlamamıştır büyük ihtimalle. madem ki hoşlanıyorsun, muhabbeti güzel, kendi güzel o zaman eski olaylardan da bişiler çıkarıp güzel bi ilişkiye yelken açmak güzel bi seçenek derim ben :))


  • quaresma metternich  (18.08.09 02:34:36) 
Godosluk ne demek yahu, hoslaniyorsaniz birbirinizden birlikte olun tabii ki.


  • msb  (18.08.09 02:43:40) 
godoşluk, gavatlık demek oluyor...
ama aslında haklısınızda

  • de jure  (18.08.09 02:48:08) 
eskiler iyidir, ama kimsenin de "çantada keklik" olmadığını unutmamak gerekir. ayrıca anlattığın kadarıyla diyebilirim ki, büyük ihtimalle o kız senden yine benzer biçimde ayrılacak.

tekrar birlikte olmayı seç derim ben, bunun için çabala. o senin anlattığın diğer şeylerin adı "erkeklik karmaşası".

kaybedecek bir şeyin mi var da tereddüt yaşıyorsun anlamadım : ) ama benzer bir şutlanışa da hazır ol.
  • aksasu  (18.08.09 03:27:13) 
başla bence de ama bu sefer sen şutla, evrene denge gelsin.


  • manfool  (18.08.09 09:26:50) 
e sizin de sevgilileriniz olmuş!1? bunun da farkındasınız!1
"godoş muyum" sorunuz üzerine diyorum ki: boşverin, kızı rahat bırakın. mundar olmasın güzelim kız. aklınızda bu sorular dolaşıyorsa hiç yormayın kızceğizi.

  • aithra  (18.08.09 16:45:51) 
bunu başkalarına neden soruyorsun? ya eski kafasındır kaldıramazsın, ya "modern"sindir devam edersin. biz ne bilelim senin hangi kafada olduğunu?


  • arnold schwarzeneger  (20.08.09 15:24:17) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.