[]

samsung s4 için portatif şarj aleti powerbank

kullananlar vardır illaki. ne alayım ne önerirsiniz?




 
soruyu anlamadim. portatif tasinabilir demek. ama islem sirasinda mi tasinabilir? harici akku sarj aleti mi kastettigin? öyleyse güvenilir marka olmasi önemli. s4 ve ipad icin anker e5 kullaniyorum IQ üzerinden amp degeri ayarlamali. memnunum. 4 defa sarj ediyor gibi görünüyor su an.

edit: o halde cevabim hala ayni: anker serisi IQ tech. E5 16000 mah kullaniyorum. 4teyim ve tek tik kaldi sarji. sarj süresi uzun bu cihazlarin ama bu tarz seylerin cihazina zarar verme ihtimali yüksek eger bozulur, atlarsa vs. o yüzden en ucuzuna kacmamak gerek. 2 temel sorun var. ilki overcharge durumunda kapatmasi gerek. ikincisi de circuitin atlamaya izin vermemesi. samsungun ürünleri de var. ama kalitesine vs dikkat diyorum özellikle.
  • wiillii  (13.02.15 19:08:15 ~ 19:37:34) 
powerbankleri soruyorum


  • false pretension  (13.02.15 19:30:56) 
sony cp-v3 kullanıyorum. s4. yüzde 60a çıkarıyor.


  • bir ileti paylastim  (13.02.15 19:38:14) 
Bu ürün gerçekten iyi bir ürün. Fiyatı da iyi şu anda.. www.bulabilirim.com


  • VazgectimSenden  (01.03.15 21:06:18) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.