[]

Grundig GNB 1565 Notebook

Nasıldır? Bilen var mı babalar?

Link: www.google.com.tr


 
grundig marka laptop mu varmış?


  • masa penisi  (13.02.15 16:31:43) 
kendim cevap veriyim bari. 2 aydır falan kullanıyorum.

özellikler yeterli bence. 2 gb ekran kartı, 4 gb ram ve i3 işlemci var.
hoparlör bok gibi. ses az çıkıyo. adamlar gitmiş laptopun altına yapmış hoparlörü. çok saçma.
klavye güzel.
malzeme kalitesi fena değil.
touchpad tam ortada. genelde laptoplarda daha solda olur ama bunda farklı.
oyunlarda ısınma sorunu yok. elimi klavyenin üstüne koyduğumda püfür püfür hava vuruyo aşağıdan. adamın elini bile soğutuyo az da olsa.
batarya performansı pek iyi değil gibi. tam olarak bitene kadar kullanmadım hiç ama ufak bi batarya ve hızlı bitiyomuş gibi geldi.
çok sade bi tasarımı var. sadece açma-kapama düğmesi var klavye haricinde. başka düğme yok.
pek oyun oynayan biri değilim. fm 15, euro truck 2, nfs carbon falan oynuyorum. fm 15'te hız fena değil. euro truck 2'de son ayarlara getirince kasıyo. o yüzden ortalama ayarlarda oynayabiliyorum. nfs carbon son ayarlarda bile çok akıcı. oyun eski biraz, o yüzden sanırım.
söyleyeceklerim bu kadar. 1000-1100 lira civarında alınabilecek bi bilgisayar bence. özellikle paylaşımsız 2 gb ekran kartıyla öne çıkıyo.

edit: ekran kartı hikayeymiş yaa. fifa 13'ü bile çalıştırmıyo şerefsiz. :) zaten oyun için yeterli değilmiş. f1 2014'ü de yüksek çözünürlükte açabildiğini ekleyip eğer oyun delisi iseniz bu laptop'u almamanız gerektiğini belirtirim. :))
  • amarikanya fitbolcusu  (01.04.15 21:55:03 ~ 28.04.15 23:17:50) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.