[]

istanbul üniversitesi kayıt için gerekli evraklar ve yurtlar

sevgili romalılar istanbul üni. istanbul tıp fakültesini kazandım.
şimdi soracağım şudur ki sitede kayıt için gerekli evraklar yazmıyor; yani kayda ne gerekir?
bir de çapa'daki özel kız yurtlarının şartları, fiyatları nasıldır?
şimdiden teşekkürler

 
tebrikler.
sana evrakları gönderecekler kargoyla. bunun dışında özel kız yurtları için tam olarak bilmemekle 600 lira falan 4 kişilik odalar yemewk hariç. tabi devlet yurtları da var niye düşünmüyosun??

edit: :D adam dedim ama kız yurdu arıyormuş :)
  • meraklı  (17.08.09 22:41:09 ~ 22:41:39) 
bilgiler için teşekkürler.
devlet yurtlarının kalabalık olmasından ve bana çıkma olasılığının zannımca pek olmamasından dolayı özel yurt arayışına girdim.

kargoyla gönderecekleri evrak olduğunu sanmıyorum ama? kayıt için benim ne götürmem gerekir?
  • saclarimdaki papatyalar  (17.08.09 22:51:22) 
gönderecekler:D zira geçen sene kayıt yaptırdım ben de.

devlet yurtları için de başvurmalısın yedek olarak şansın olur 3-5 ay içinde de çıkabilir. özel yurtlar çoğunlukla cemaatlerin bir kaçı hariç hemen hemen hepsi. yurtlar kalabalık olabiir ama o ortamı hiç biryerde bulamazsın onu da bil. arkadaş çevresi de öyle ki ders çalışmak için de idealdir. 4 senede hukuk 6 senede tıp bitirenler çoktur devlet yurtlarında ki bu insanlar yurttan eve çıkınca biraz bozuyorlar misal ben.

ev tutma olayına direk girmen doğru olmaz ama o civarda evler 750 de başlar 2+1 ler.
  • meraklı  (17.08.09 23:19:34) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.