[]

her bir dizi bitirişimde üzülüyorum

sonu iyi de bitse, kötü de bitse içim buruluyor bir kere.. bir daha o hayatları göremeyecek bilemeyecek olmak üzüyor çok beni. normal miyim ben a dostlar? aynısını siz de yaşıyor musunuz?




 
Hepimizr olur, içimiz burulur dizi bitince.


  • harzem  (13.02.15 03:58:22) 
Evet:(


  • equine  (13.02.15 04:01:06) 
himym'ı bitirdim ben de :(

ayrıca walter bishop sucks demeden geçemeyeceğim, o kadar severek beğenerek izlediğim dizi son iki sezonda boka sardı :(
  • feel the blanks  (13.02.15 04:52:09) 
rory napıyor acaba?


  • [silinmiş]  (13.02.15 05:53:37) 
Aynısı bende de var, mesela şu aralar takip ettiğim hiç dizi yok, merak ettiğim hayatlar yok, kendimi arkadaşsız kalmış gibi hissediyorum, oysa ne güzel heyecanlardı, dizinin yayınlandığı günü bilip, beklemek, ya da çoktan bitmiş bir diziyse sabahtan akşama o diznin içinde yaşamak.

Ayrıca bitmiş dizilerde özlediğim karakterlere Spinoff yapılmasını isterim hep, yapılmış örnekleri başarısız olsa da...
  •   (13.02.15 06:00:23) 
six feet under'ı ilk bitirdiğimde birkaç gün kendime gelememiştim. çünkü ondan sonra o kadar güzel bulamayacağıma emindim. öyle de oldu. hala six feet under'ın üzerine gelmedi, gelemez de.

aynı şeyin bir tık düşüğü the sopranos için oldu. yine derin bir boşluk, ama sfu kadar değil. yine de sopranos'un bıraktığı boşluk da pek tarif edilemez.

mad men son sezonda. son yedi bölümünü izleyeceğiz. düşüncem, the sopranos'tan daha fazla boşluğa bırakcak beni. yine sfu'ya en yakın derin boşluk mad men olacak sanırım.

boardwalk empire, keza bitmemesi için çok direndim. ama izleyemeden de duramadım. bitmesin istedim, zira beş sezon çok az geldi.

the newsroom'u es geçersem allah çarpar... o da bitti ve son dönemdeki en iyi drama dizim de tarih oldu.

carnivale hakkında yorum yapmak istemiyorum. hem sinir, hem de kızgınlık var.

hbo dizilerinde böyle oldum, oluyorum genelde.

yani izlediğim çoğu dizide bunu yaşadım, yaşıyorum. breaking bad tam zamanında ve zirvede bittiği için boşluk oluşturmadı mesela. evet, o da çok çok iyi bir dizi. ama yukardakilerin birkaç tık gerisinde.
  • mermize  (13.02.15 07:17:59) 
sfu, carnivale +1 kesinlikle. ayrıyeten oz ve friends bittiğinde de boşluğa düşmüştüm baya.

ama çok über bir dizi olmasa bile bitince üzülüyorum. aşk-ı memnu'yu hiç izlememe rağmen bi oda dolusu kız toplaşıp finalini seyretmiştik ve bittiğinde ona bile üzülmüştüm asdfghjkl
  • a gun and a pack of sandwiches and nothing  (13.02.15 09:00:09) 
Yaşıyorum bol bol. Genelde de her dizide. Tekrar izlediğimde bile son bölümleri izleyemiyorum. Friends'in son sezonunu hiç yeniden izleyemedim, diğer sezonları 10-20 kere falan izlemişimdir. İzlediğim bilcümle diziler bitince içim burkuluyor.


  • aychovsky  (13.02.15 09:04:07) 
Aynen yaa.. Sevdiğin mahallenden taşınmak gibi ama bir daha göremeyeceğini bilerek..


  • lcha  (13.02.15 09:40:31) 
bitirdiğim tüm dizilere üzülürüm hepsinin ayrı anısı var çok bozdu denilen losttan tut efsane komedi friends'e kadar ..


  • KendineAteist  (14.02.15 00:57:14) 
sonra tabi soluğu başka birinde alıyoruz hemen, haksızlık bu ya.


  • feel the blanks  (14.02.15 02:15:52) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.