[]

aklım köpekte kaldı

şimdiden abuk sabuk laf edeceklere peşinen cevap: tüm dedikleriniz kabul, en mantıklı sizsiniz.

ben köpek hastasıyım. her hayvanı çok çok severim ama köpek denilince akan sular durur bende. özellikle sokak köpeklerine karşı daha bi hulusi kentmen'im.

oturduğum yere yaklaşık 30-40 dakikalık bir mesafede (arabayla) işim vardı bugün. bi köpek vardı oranın sokağında, çok stresliydi ama sersem gibiydi de. o anki işi gücü bıraktım bunun derdini çözmeye çalıştım. güç bela güvendi bana ki yanına gitmeme izin verdi. sersem gibiydi, bakışları falan. sağına soluna baktım bişey yok, ağzını kokladım bişey yok, burnunu falan kontrol ettim biraz kuruydu ama hava da soğuk. o sıra ordaki apartmandan bi kadın çıktı, buranın köpeği mi dedim, evet bu sokakta sabahtan akşama kadar dolanır durur dedi ama son günlerde hep burada dolanıyor dedi.

çok aklım takıldı ya şimdi gece gece. hasta galiba. bide bugün gidip sevince ister istemez bir bağ kurdum. adı bile var ayyaş :D ben koydum :D

gidip bakayım mı ya? şu an işim gücüm yok, sabah erken kalkcam o kadar ama dert değil.

gidip bakayım mı yoksa kendi kendime evham mı yapıyorum?



edit: gece geç geldim direkt uyudum, şimdi gördüm cevapları. tanıdık veteriner bişeyi yok dedi, vitamin iğneleri falan yaptı, yemek falan yedi, sonra uyudu. biz de kahve içtik, tam ben kalkarken o da uyandı. hareketliydi bu sefer :d aldım götürdüm yerine.

gitmesem çok pişman olurdum, iyi ki gitmişim. teşekkürler cevaplar için.

 
çok hoş valla
için rahat edecekse git bence

  • velhasilkelam  (12.02.15 23:59:02) 
senin gibi insanlar hala var ne güzel. şimdi içine dert olmuş gidip bakmasan uykun kaçacak, bi bak en azından gece rahat uyursuz.


  • kuzey li  (13.02.15 00:08:05) 
acil bir şeyi yoktur, bu saatte gidip çocuğu bulamayıp dönmek de var. yarın uğrarsınız.


  • asisamus  (13.02.15 00:08:39) 
Ne tatlısın. Git bak haber et bizi de.


  • phoenixboy  (13.02.15 00:12:48) 
muhtemelen üşümüştür, acıkmıştır, yorgundur.


  • orpheus  (13.02.15 02:25:43) 
vitamin iğnesi tarzı şeyler yaptı bi de nolur nolmaz diye iç kanama için iğne. bişeyi yokmuş ama normalmiş.


  • Lt. Col. Frank Slade  (13.02.15 07:26:12) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.