[]

heyet raporu alırken psikologun verdiği 566 tane soru?

Ne işe yarar.tüm gün bu rapor için uğraştım.uykusuzdun bir de .soruları yanıtlarken uyuycaktım masada.2 saate yakın sürdü yanıtlamam.ben bu soruları kafadan sallayarak yanıtlasam bi şey olur muydu acaba?soruların bi bölümü fotoda var..
imgur.com



 
bu bir sabır testi.


  • namus ninjası  (12.02.15 23:33:55) 
(bkz: mmpi)


  • Lim5  (12.02.15 23:43:09 ~ 23:44:34) 
533 favorim.

537 ve 540 da bir o kadar saçmalar.

542 de tuhaf ve tedirgin edici.

Çok, aşırı saçma sapan bir test. Bununla hiç üşenmeyip tüm gün uğraştığınız için, sırf bu yüzden, bence psikolog sizde bir anormallik olduğuna kanaat getirecek. :D

İlla ki ciddi ifadeler de var listede ama bir o kadar da boş ve saçma ifadeler var; bu yüzden de bence pek ciddiye alınmamalı bu testten çıkacak sonuç.

Edit: Yahu neyin tutarlığı Allah aşkınıza? Ne alakası var 533, 537, 540 ve 542'nin tutarlılıkla; niye yalan söylensin bunlarla ilgili? :)

- Sık sık geğirmekten şikayetim yoktur.
"Sık sık geğiriyorum ama bundan şikayetçi değilim" diye mi anlamalıyız bu ifadeyi, yoksa "sık sık geğirmiyorum" diye mi? :)

- Afrika'da aslan avına çıkmak isterdim.
"Aslan avı" diye bir şey olduğunu ilk defa duydum.

- Yüzüme hiç felç inmedi.
Sanki yüze felç inmesi çok sık karşılaşılan bir durum...

- Şimdiye kadar rengi kapkara büyük abdest yapmadım.
Her "büyük abdest"inin rengini kontrol eden mi var acaba?

Saçmalık.
  • whimsical  (13.02.15 00:17:59 ~ 00:35:13) 
bu testin olayı verdiğin cevaplarda ne kadar tutarlı olduğunu ölçmek.
minesota testi diyolar kısaca.

  • seyduna6687  (13.02.15 00:25:58) 
  • yatagants  (13.02.15 00:28:31) 
@whimsical tutarlılık derken bazı sorular bi kaç kez daha çıktı karşıma.ilkinde ne cevap verdiysen diğerlerinde de aynı cevabı vermen gerekiyor.hem bazı sorular var ki yanlış bi şıkkı işaretlesen test sonucunda senin gay ya da şizofren olduğun ortaya çıkabilir.mesela;
6. cinayet haberlerini okumaktan hoşlanırım
22. arasıra kontrol edemediğim gülme ve ağlama nöbetlerine tutulurum
27. bazen kötü ruhların beni etkileri altına aldıklarını hissederim.
50. bazen ruhun vücudumdan ayrılır
121. aleyhimde bazı tertipler kurulduğuna inanıyorum
197. biri beni soymaya (her şeyimi almaya) çalışıyor
291. hayatımda bir ya da birkaç kere birisinin beni hipnotize ederek bana birşeyler yaptığını hissettim
447. mastürbasyonda kendi cinsimle ilgili hayal beni tahrik eder

Souların tamamı için eksisozluk.com
test sonucunda çıkabilecek sonuçlar için:
eksisozluk.com
  • nickimi yermisin  (13.02.15 01:07:23 ~ 01:12:03) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.