[]

ne yapsam?

hukuk 2. sınıf öğrencisiyim, pazartesi günü okul açılıyor da, hiç gidesim yok dostlar. devam zorunluluğu yok ama yapacak bir şey olmadığı için 1.5 dönemdir neredeyse tüm derslere gidiyorum. dinlediğim de yok, hoca ne anlatıyorsa başlığını not alıyorum evde kitaptan çalışıyorum. önümde finallere(haziran) kadar boş geçecek 3.5 ay var. dersler zor değil pek, hallolur yani.

çalışsam mı diyorum ama şu ana kadar hiç çalışmadım. tecrübe 0. bir avukatın yanında getir götür işleri mi yapsam? bi akıl verin..


 
deneyim deneyimdir. bence iyi olur.


  • always independent  (12.02.15 23:41:06) 
usul öğrenene kadar hiçbir şey yapma, yani 3.sınıfın yazına kadar. ortalaman iyiyse, daha iyi yapmaya çalış. ilerde akademiye dönmek isteyebilirsin. derslere aynı şekilde devam et. okulla arandaki bağı koparma, okula gitmemek iyi bir şey değil, gerçekten değil. ingilizce öğren bir şekilde, eğer biliyorsan ve akademiye yönelme durumun varsa almanca'ya başla, çok işine yarar ilerde.


  • vedat chili peppers  (12.02.15 23:45:58) 
Büro genelde çabuk sıkıyor. Orada edineceğin tecrübeyi stajda da edinirsin ki büro 3'ten sonra ve özellikle medeni usul hukuku açısından daha faydalı olabilir.

Bu seneki dersleri hafife almazsan 3'te çok zorluk çekmezsin zira genel hükümler özel hükümlerin anahtarıdır.

Dil öğrensen iyi olurdu senin için. Biraz da öğrenci kulübü kovalasan fena olmaz.
  • praetor  (12.02.15 23:49:46) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.