[]

Yeni bir iş için anket- konu: çalışanlar için kahvaltı

Sevgili duyuru sakinleri;
çalışanlar için paket kahvaltı servisi ile ilgili fikirlerimiz var.
İşyerlerinizde her sabah 15-20 dakikanızı kahvaltıya (poğaça-simit-çay) ayırıyormusunuz? İşverenin tepkisi oluyor mu?


 
Ayiriyorum.
Olmuyor.

  • damdanakan  (12.02.15 22:14:44) 
ben işe erken gidiyorum. evden çıkarken süt ve kek ofise geçince de poğaça ve çay. 9'da mesai başlıyosa 9:20'ye kadar kahvaltı yapan olsa ve ben patron olsam işten kovarım onu. ayrıca kahvaltıya genelde çok para harcanmıyo. malum işverenler öğle yemeğini karşılıyo bi tek. o yüzden kahvaltılar poğaçayla simitle geçiştiriliyo. yaptığın kahvaltı paketini kaçtan satıcaksın ki? fiyatı uygun olursa tutabilir.


  • spirit crusher  (12.02.15 22:16:34) 
ben ayiramiyorum. genelde kahvalti yapmiyorum. cay iciyorum sadece. vakit olursa bir bardak sut evde.

isyerinde cok insan kahvalti yapmiyor, havalandirma oldugundan koku dagilmasin diye. ancak yiyenlere de hic kimse laf etmiyor.
  • joy luck club  (12.02.15 22:20:51) 
net bir maliyet araştırması yapmadık ama fiyat olarak 5-6 TL'yi geçmemeli diye düşünüyoruz


  • werderweremem  (12.02.15 22:25:03) 
şu anki işimde ayırıyorum ama eskiden çalıştığım daha kurumsal şirketlerde ayıramıyordum. paket kahvaltı servisi almayı düşünebilecek hedef kitle de 15-20 dk ayırabilecek şirketlerde çalışmıyordur gibi geldi.


  • asisamus  (12.02.15 22:31:06) 
15 dakika fln ayırıyorum ama bir yandan maillerime bakıp okunacak şeylerimi okuyup güne hazırlanıyorum. sadece muhabbet sohbetli gülüp eğlenilen kahvaltı değil. işverenin tepkisi yok, o da yapıyor zaten aynı şekilde.


  • merena  (12.02.15 22:34:36) 
cevaplar için sağolun dostlar,
anketi bitirelim diye yazmadım, sadece teşekkür etmek istedim:)

  • werderweremem  (12.02.15 22:36:37) 
Aslında bizim çıkış noktamız paket değil,bir kahvaltıcıdan istediğin kadar az ,çeşitli,tek tabak içinde kahvaltılık alınabilmesiydi.Şu an yaşadığım çevrede, 'çok az tereyağı istiyorum' dediğimde avucum kadar yağ koyuyorlar.peynir v.s için de aynı şey geçerli.Neymiş, tartıya gelmeliymiş.

Bu fikir biraz daha şekillendi, paket de olur mu noktasına geldik
  • werderweremem  (12.02.15 22:42:04) 
Sabahları poğaça bağımlısı oldum sanırım ben. içine ne koyuyorlar bilmiyorum, uyanır uyanmaz iş yerinde çay yanında yiyeceğim poğaçaları düşünüyorum. kurtulmak isterim ben, güzel fikir. hem de sağlıklı olur. ama her gün 5-6 tl bütçeyi zorlar. bu arada 2 poğaça 2 lira, çay da 1 lira desek(kamu kurumu evet) toplam 3 lira yapıyormuş zaten :) 4 lira olursa her gün alırdım.


  • Improbable  (12.02.15 22:49:09) 
yarım saat bile ayırdıgım oluyor, işimi iyi yaptıgım sürece işverenim başka birşeyi önemsemez


  • mirty  (12.02.15 23:01:13) 
mesai 9da başlıyor, servis 8:30 gibi getiriyor. yarım saate kadar yemekhanede kahvaltı yapanlar var.


  • inheritance  (13.02.15 08:35:27) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.