[]

paul auster- invisible

bu kitap türkçeye çevrildi mi? ensest öğeler var, serbest mi?




 
Turkcesi var. Ensest var. Kitap kotu. Paul Auster bitmis.


  • jaygatsby  (12.02.15 22:16:35) 
Ensest olan başka kitaplar da okudum. Yasak değildir demek ki.


  • sehpa fx350  (12.02.15 22:26:57) 
o kitaptan canımı zor kurtardım, auster bitmemiş de, azalarak bitse iyi olur. ama ingilizcesi en azından akıcıydı, türkçesi biraz sıkıntı yaratır gibi.

edit: türkiye'de ensest konulu kitap serbest değilse çok gülerim, akraba evliliğinden ortalama iq 21 olmuş, kitabını mı yasaklayacaklar.
  • freya  (13.02.15 08:45:30 ~ 08:46:28) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.