[]

telefonun ekranı sizlere ömür cam alayım diyorum

nerden alayım, kendim takmayı denicem yutubda videolar varmış, gözüme çok zor görünmedi. camı nerden alıcam ama o önemli. bi de incecik bi yapışkan gibi bişeyi var o neymiş adı filan yapan deneyen var mı?




 
Hiç denemedim ama alacaksan ebay, aliexpress gibi sitelerden al 50 tl'ye bulursun. Ha ama 20-30 gün sürer kargo.


  • youshookmeallnightlong  (12.02.15 18:45:31) 
telefonun markası nedir


  • mesglsn sanirm bn yatiyrm  (12.02.15 18:46:31) 
s3


  • mula  (12.02.15 18:50:31) 
Telefonunun marka/model bilgisi önemli.

Telefon ekranı değiştirmek azıcık el becerin varsa kolay, yalnız akıllı telefonlarda ekranlar komple home tuşuna kadar ön panel şeklinde satılıyorlar, amacın sadece kırılan koruyucu dış camı veya dokunmatiği vs değiştirmekse risk büyük.

Sıcak hava tabancasıyla katmanları ayırmak hakikaten çok zor, ben denedim elimde kaldı ekran.

Ekranı ebay'den veya beklemek istemezsen gittigidiyor'dan alabilirsin. Telefonculara hiç bulaşma çok yüksek fiyat çekiyorlar.
  • kimlanbu  (12.02.15 18:52:46) 
istanbul'daysan doğubank'tan alabilirsin eğer çok acelesi varsa. acelesi yoksa ebay iyi seçim.


  • mesglsn sanirm bn yatiyrm  (12.02.15 19:01:01) 
istanbuldaysan tahtakalede sırf telefon yedek parçası satan toptancıların bulunduğu bir han var adını tam hatırlamadım ama zaza han'la aynı sırada orda bulabilirsin. aynı zamanda ona uygun tornavida ıvır zıvır her şey de var. iyi bir pazarlıkla güzel fiyata alabilirsin ama internetten de karşılaştır tabii. ha bir de www.akilliphone.com şurası var ben bunların dükkanı da gitmiştim maşallah telefona dair her şey var heriflerde.


  • bay b  (12.02.15 19:04:00) 
benim aklıma da doğu bank geldi orda ucuza yapıyolardı


  • mula  (12.02.15 19:04:32) 
@bay b çogsel öneri oh, hasırcıları mi diyosun acaba, bakarım gidince oraya da


  • mula  (12.02.15 19:05:44) 
Yeni aldim tahtakaleden note 2 cami aldim 2 tane 2 si 9.5 lira tuttu.dolar uzerinden sattilar.aldim cami geldim senin gibi youtubedan gormustum ama telefonun agzina sictim lcd kırıldı ve 300 lira kacti. O yuzeen ordan cam aldiginda telefoncuları dolaş 20 liraya takacak adam bulursun oyle kolay degil cunku.


  • pinman  (12.02.15 19:29:38) 
@penal yok kardeşim sağ ol


  • mula  (12.02.15 22:00:59) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.