[]

batarya şişmesi /sıvı teması

batarya şişmesi şikayeti ile servise götürdüğüm güyya garanti kapsamındaki s3 telefonuma 550 tl anakart değişim teşhisi koymuşlar. sebep sıvı temasıymış. tek bir damla sıvı dökülmediği halde. daha once de ekran kırılmıştı 350 tlye değiştirmiştim buna da bu parayı verirsem 2 3s parası harcamış olucam telefona. şimdi ölmüş müdür bu telefon? servis dısında bır yerde tamir ettirsem olur mu vereceğim paraya değer mi? daha 2 yıl olmadı yaa aldığımda 1200 liraydıı deliricemm:(




 
batarya şiştiği halde çalışıyor muydu telefon? eğer çalışıyorsa batarya alın 20-30 liraya. 550 lira hayatta para kaptırmayın. o telefonu o fiyata bile satamazsınız çünkü.


  • westblack  (12.02.15 16:09:16 ~ 16:09:28) 
oo sıvı teması, çakalların en sevdiği kusur. sen sıvı teması olmadı diyorsun, onlar "yağmurdan bile olabilir, sızmıştır, hemen arıza vermez zaten, çok uzun da sürebilir toksiklenmesi" tarzında saçma sapan şeyler söylüyorlar.

benim de eski note2min ana kartı yanmış, değişim için bir yer 350, diğer yer 400 tl istedi. ikinci eli zaten 600. 1 yıldır arabanın bagajında duruyor bozuk bozuk.
  • Lt. Col. Frank Slade  (12.02.15 16:16:09) 
evet çalışır halde gitti cihaz. hatta bu ikinci götürüşüm.gecen hafta ilk götürdüğümde verdiğim halde gerek yok diyerek şarj aletini almamışlardı sonra aynı servis şarj cihazı bulunmamaktadır diye iptal etmiş basvuruyu gidip geri aldım telefonumu 2 gun daha kullandım kar sebebiyle cıkamamıştım şarj cihazı ile tekrar götürdüm bu sefer de bunu söylediler:( batarya değiştirdiğimde tekrar şişme olur mu acaba? bir tamirciye göstersem mi?


  • mervesdiary  (12.02.15 16:21:14) 
aynen öyle açıkladılar terden bile oluyormuş resimleri çekilmiş vs.. cevaplar için teşekkürler bu arada


  • mervesdiary  (12.02.15 16:22:51) 
batarya şişti diye niye servise veriyorsunuz ki? batarya şişmesi bataryanın ömrünün sonuna geldiğinde olan bir şey. yenisini alır takar gül gibi devam edersiniz. mesela ben hemen bir tane buldum internetten:

www.mobilcadde.com
  • argent dawn  (12.02.15 16:28:59) 
valla uğraştığına değmez.
çalışan telefonu bataryası şişti diye servise göndermeye gerek yok.
al bir batarya keyfine bak.
  • velhasilkelam  (12.02.15 16:43:09) 
batarya şişti ama aynı zamanda şarjı dolu gösterdiği halde durup dururken yuvarlak ustunde tek çizgi bir işaret gelip titreme yapıp aniden kapanmaya başlamıştı.açmaya çalışınca da samsung yazısı normalden uzun süre yanıp sönuyordu.belki bataryadan dolayı etkilenip bozulan birşey vardır bir baksınlar diye götürdüm. o zaman risk alıp bir batarya alarak deneyeyim . ana kart yansa açılmaz diyorsunuz öyle mi?


  • mervesdiary  (12.02.15 16:53:40) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler basond, compumaster, fraise, kibritsuyu, rakicandir
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.