[]

Kredi kartı limiti arttırma

Maaş kartım teb olduğu için, kredi kartımda limitimi teb bonusta yapmak istiyorum. ki istediğim limit 3500, cok ucuk da değil.
teb kredi kartına borcum: 700 civarı
maaşım: 2000
bir başka bankaya borcum yok.
limit arttırma talebim red edilmiş. sizce neden olabilir ki bu?

 
kart borcu bitmeden kredi başvurusu bile almadıkları olabilir. ondandır.


  • teknikekip  (12.02.15 14:26:45) 
kredi notuna göre oluyor galiba hiç bir fikrim yok. benimde 400 tl'lik öğrenci kredi kartım vardı işbankasından. kartın süresi doldu öğrenci kartımı iptal edip yeni kart çıkardılar. limiti 3300 tl olmuştu. borcu genelde asgari mi ödüyordun?


  • false pretension  (12.02.15 14:29:58) 
evet asgari ödüyordum. gecen ay yarısını bu ay da yarısını ödeyip bitiriyorum ama..
anlamadım..

  • hede hodo  (12.02.15 14:33:22) 
kredi puanınız düşüktür. benim kredi kartım ilk çıktığında limit 2.200'dü. 8 bin lira kredi borcum vardı. Daha sonra limit 4400'e, 1 ay sonra da 8500'e çıktı. 2-3 ay düzenli öderseniz sizinki de yükseltilir.


  • himmet dayi  (12.02.15 14:48:38) 
Arttirma talebinizi ne kadarlik girdiniz? 3500 olarak mi? Musteri limitiniz yeterli gibi duruyor. Baska kartiniz var mi? Sektor limitinizde de bir sorun yok gibi. Ilgili subeden bilgi alabilirsiniz. Size ayrintili rapor cikarirlar.

Kredi puani kredi karti limit arttirim taleplerini tahmin ettiginiz kadar etkilemiyor. 900 lu bir puaniniz olmadigi surece sorun yok. Bankalar limit arttirmak icin can atar ama sizin limit sorununuz olabilir.

Limit arttirma islemini subeden talep edin bu arada. Online yapmayin.
  • joy luck club  (12.02.15 15:36:35) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.