[]

Duyurunun sabitlenmeme nedeni ne olabilir?

Şu duyurunun sabitlenmesi için hatırladığım kadarı ile her moderatöre mesaj attım (bir noktadan sonra takip edemedim gerçi, compumaster'a atmamış olabilirim), bazılarına iki kere mesaj attım. Hiçbir geri dönüş olmadı. Zirve duyuruları artık yukarı tutturulmuyor mu? Cevap da alamadığım için merak ettim.
eksiduyu.ru



 
sana gıcık mı oluyolar acaba? :))


  • aeroflot  (12.02.15 10:02:42) 
Herhalde. Ya da trollüyorlar beni :)


  • aychovsky  (12.02.15 10:08:03) 
galiba sabitlenmiyor artık.

ya bence doğrusu da bu ya. duyuru sabitlemenin amacı daha önemli konular olmalı. ama duyuruya acilen yeni kategoriler lazım bence. mesela zirve kategorisi olsa, zirveler oraya düşse falan. toparlayamadım;

bana kalırsa kan aranıyor dışında sabit bişey olmasın, kategoriler bunun için var zaten. kişi "çok önemli benim için" dedi diye atıyorum ev ilanı kalmasın yukarıda sabit. sağ tarafta ev/kalacak yer(3) yazıyor zaten, dileyen oraya tek tıkla bakabilir.
  • Lt. Col. Frank Slade  (12.02.15 10:11:16) 
Artık sabitlenmiyorsa sıkıntı değil de, daha önceden sabitleniyordu. Bir karar mı alındı, bir şeyler mi değişti, haberi olan var mı diye merak içerisindeyim.

Zirveler kalsın veya kalmasın sorun değil de, ev işleri için faydalı bence. Diyelim ki normalde birinin evinde bir oda boşalsa, onu yazmak her zaman aklıma gelmeyebilir. Durum acil olmadığı için ev başlığına da girmem. Ama yukarıda onu görünce "Aaa, dur, arkadaşa bir sorayım yanına birini alabilir miymiş" falan derim. Hem kırmızı-turuncu öncelik renkleri de o ayrımı yapıyor.
  • aychovsky  (12.02.15 10:16:33) 
farkedilmemiştir, bir moderatöre mesaj atıp istemen gerekiyor.


  • neira  (12.02.15 10:31:44) 
@neira Bilcümle moderatöre mesaj attım. Bazılarına iki kere attım. Gerçi yeniden mesaj atacağım.


  • aychovsky  (12.02.15 10:33:12 ~ 10:33:52) 
açıkçası ben çok sıkıldım zirve duyurusu görmekten başta, muhtemelen onlar da sıkılmışlardır. başka bir sebebi olduğunu sanmam.


  • devilred  (12.02.15 10:49:38) 
bu çeşit sorularda beni duyuruyu savunmakla filan itham ediyorlar da tam tersi bu nasıl bir ilgisizliktir diyorum.

dediğin gibi eskide sabitleniyordu. belki artık işin suyu çıktı sabitlemeyelim diye karar verdiler. bari bir mesajına cevap verselerdi. hemşerim bu işleri yapmıyoruz artık diye. cevap ver butonuna basıp iki cümle yazacaklar yani.
  • mea maxima culpa  (12.02.15 11:00:47 ~ 11:01:10) 
koca sayfada bir tane duyurun durması neden rahatsız edebilir bir insanı anlamam. hiçbir zirveye gitmedim daha önce ama insanlar buluşup eğleniyor, niye of suyu çıktı diyorsunuz?

bence o duyuruyu görüp geleceğini söyleyen herkes mesaj atabilir. illa ki bi geri dönüş olur o zaman, olumlu ya da olumsuz. hatta dur ben de mesaj atayım. -hollowlife a atmam..-
  • ack3000  (12.02.15 11:25:41) 
abi zirveler de sabitlenmicekse ne sabitlensin?

bence zirve kategorisi açılsın yanda o zaman :)
  • dieselsingle2  (12.02.15 11:28:39) 
bu tip duyuruların yapılacağı bir sayfa yapılabilir belki, duyurunun altında link olur.

ancak belki de zaten limon var diye düşünüyorlar.

bkz. cevab veremedi, bilemedi.
  • mea maxima culpa  (12.02.15 11:37:57) 
zirve için ayrı kategori mantıklı. limon olmaz, duyurucular ölsün mü?

gerçi bu sayılanların hepsi ileriki zaman için öneriler. hali hazırda neden sabitlemedikleri muamma. ben de attım mesaj, cevap gelirse iletirim
  • ack3000  (12.02.15 11:40:22) 
ayrıca aradan 3 günden fazla geçtiği için duyuruyu tekrar açabilirsin.

biliyorum saçma bir öneri oldu :P
  • mea maxima culpa  (12.02.15 11:53:44 ~ 12:06:11) 
bence de sabitlenecek bir duyuru değil. ama en azından cevap verebilirlerdi.


  • [silinmiş]  (12.02.15 12:07:23) 
Herkese öneriler için teşekkürler.

@ack3000 Genel olarak Limon olmasını çok değerlendirmedim açıkçası. Bu zirve Duyuru insanlarının bir zirvesi olsun, aktif olmasalar bile yine çoğunluk buradakiler olsun diye. Limon'da açılırsa insan gelebilir; duyurucular azınlıkta kalabilir diye istemedim. O kadar kişinin organizasyonu da zor olabilir; burada az çok sen, ben, bizim oğlan gibi takılıyoruz.

@mea Neden aptalca olsun ki, aslında mantıklı da; yine de sabitlenmeyince o da 4-5 saate aşağılara bir yerde eriyip gider gibi geliyor. Ayrıca önemli olan fikir çıkması, belki o fikir birilerinin aklına başka bir şey getirir.

Olmadı, önceki 30+ duyurusuna mesaj yazanlara ve gelenlere haftaya özel mesajla ulaşabilirim. Elden davetiye göndermiş gibi olur, "Bu mutlu gecede sizleri de aramızda görmek isteriz" derim. Ama umarım ki o zaman da zorla çağırıyormuş ya da baskı yapıyormuş gibi olmaz. "Ölümü ye gelmezsen" ya da "Bak, illa haber bekliyorum" havası da yaratmak istemem. Ya da atladığım birileri olmaz umarım.
  • aychovsky  (12.02.15 12:11:19 ~ 12:11:43) 
kobuzchu kiz'a at; ben beylikduzu icin cuma gunu zirve duyurusu acmistim yine, mesaj da attim hicbirinden geri donus olmadi. pazar aksam kobuzchu kiz, 'biraz gec oldu ama istersen sabitleyebilirim 'diye mesaj atmisti. bu hafta gec oldugu icin gelecek hafta tekrar acmaya karar verdim ben de.


oyle sabitlememe gibi bir durum soz konusu degil yani. bir de birkac kere zirve duyurulari yukariya sabitlendi, sonra iptal edildi ya belki onunla da ilgili olabilir, bilemedim. mantik yurutmeye calisiyorum sadece.


ha ayrica tek tek mesajda da soyle bir sorun var bence, yeni insanlara ulasmak biraz problem oluyor. zirve yapmanin nesi kotu ki? gayet eglenceli bir aktivite bana gore. zaten kimseyi de zorla cagirmiyoruz, isteyen geliyor isteyen gelmiyor.
  • fraise  (12.02.15 12:13:32 ~ 12:16:19) 
Aaaaa, bak, dibimdeki zirveden hiç haberim olmadı. Olsa gelmek isterdim. Gerçi üşüttüm, nereye geliyorum bu hafta ama o ayrı.

6 gündür kimseden mesaj almayınca ben de bu duyuruyu açtım. Gerçi en sonlarda kobuzchu kız'a mesaj attım sanırım, o henüz görmemiş de olabilir. Yakında "Zirve sapığı" diye fişleyecekler beni zaten.
  • aychovsky  (12.02.15 12:19:41) 
"Bu mutlu gecede sizleri de aramızda görmek isteriz"

iyi bir fikir :)
  • mea maxima culpa  (12.02.15 12:35:02) 
kobuzchu kız'a çok teşekkür ederim. Sabitlendi duyuru.

Size de çok teşekkür ederim :)
  • aychovsky  (12.02.15 13:00:47) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.