[]

Bisiklet

Sizce bu bisiklet bu fiyat eder mi? Tavsiye eder misiniz? Kullanan var mı? Ömür Boyu garanti işe yarar bişey mi? Alternatif tavsiyeniz ne olur?

www.decathlon.com.tr


 
"Hollanda tarzı rahat bir şehir bisikleti arayanlar için tasarlanmıştır."demişler. hiç kullanmadım bu tarz bir bisiklet ama bineceğin yerler düz, engebesiz ise alınabilir bence şekli şemali de güzelmiş.


  • yazar yazmaz yazan yazar  (12.02.15 09:09:53) 
@yazar yazmaz yazan yazar düz bir yerde yaşıyorum.


  • alcapon  (12.02.15 09:12:00) 
böyle ezbere de alınmaz ama ya. deneme ihtimalin vardır belki satan bir yerde araştır istersen.


  • yazar yazmaz yazan yazar  (12.02.15 09:27:08) 
şehir bisikletleri türk şehirleri için o kadar da uygun değil. yollar bozuk, çukur engebe dolu.


  • from potomac to kuban  (12.02.15 09:38:55) 
düz ve engebesiz bir yerde yaşıyorsan senin için ideal bisiklet budur. yük taşımaya elverişli ve kullanımı kolay. eksi olarak ağır olur bu bisikletler, engebeli yada yokuş bir yerde kullanmak istediğinde çok zorlar seni.

ömür boyu garantinin içerdiği parçalar zaten kolay bozulan parçalar değil, kaldı ki bu tarz bisikletlerin özelliği uzun ömürlü olup kolay kolay bozulmaması. hantaldır, ağırdır ama 30 yıl binsen -yağını bakımını yapcan tabi- bana mısın demez. bu fiyata alınır yani.
  • trajikomix  (12.02.15 09:48:18) 
M beden ağırlığını göremedim, L beden 17 kg yazıyor. ciddi bir ağırlık. ama bu fiyat sınırına sağlam ve hafif alternatif bilmiyorum.

şehir bisikleti konusunda cevap vereyim: 28" şehir bisikleti kullanıyorum, 45-50 kiloda engebeli, bozuk yolda sorun yaşamadım. 90 kilodakiler biraz daha dikkatli kullanmak zorunda kalıyorlar.
  • zihuatanejo  (12.02.15 10:09:54) 
bu bisiklet cok agir ve rahat gelmedi bana. ben tam bunu alacakken gittim sedona 311 aldim. benimkisi 12 kilo oldugundan 4. kata hic sorunsuz omzumda tasiyorum ve linktekine gore asiri komforlu.


  • ne desem bilemedim  (12.02.15 10:17:26) 
dostum stil olarak çok şık ama bence süspansiyonlu bir bisiklet al
birde sen hangi şehirde kullanacaksın? İstanbulda kullanacaksan dağ bisikleti almalısın :)

  • coldnick  (12.02.15 11:11:48) 
fiyatı mantıklı alınır


  • groovettyn  (12.02.15 11:22:15) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.