[]

bisiklet boyama

selam ahali.

bir bisiklet boyayacağım ama fırın boyayla değil. sprey falan düşünüyorum. en pürüzsüz, en güzel nasıl boyarım?


 
sprey ile boyadik, bir süre sonra tekrar cikiyor. iyi görünmüyor.


  • jaygatsby  (12.02.15 00:28:56) 
Önce zımparalamak gerekiyor iyice sanırım. Temizlemek... Sonra da Jotun gibi bir boyayla boya. Karaköy'deki 5 liralık boyalar iş yapmaz.


  • Sellim  (12.02.15 00:40:59) 
önce eski boyayaı ince bir zımpara ile zımparala

hasar kırık dökük vs var ise çelik macun ile tamir edip boy aile aynı seviyeye getir

sonra bir kat astar atıp yoklama yap, astarı attığında aslında boyaya daha hazır olmadığını görecek ve bütün hatalar belirecek.

biraz daha zımpara ve sabır, hatta sulu zımpara.

sonra bir kat daha astar, pürüz ve hata yoksa boyamaya geçebilirsin

boya yapmada en önemli şey boyaya hazır hale getirmektir

yani bisikleti boyamak belki 15 dk sürecek ama boyaya hazır hale getirmek bir iki günü alabilir

bir kere sprey boyalar ile olmaz, mutlaka boya tabancası ve kaliteli oto boyası olmalı.

poliüretan boya da olur ama renk seçeneği azdır, hatta beyazdan başka zor bulursun hazırda. yaptırman gerekebilir.

beceremem diyorsan dediğim hazırlıkları yap ve bir oto boyacıya götür, cüz i bir miktara boyarlar ellerindeki bir boya ile.
  • cokilgincvesesgetirecekbirnickarayanadam  (12.02.15 08:19:12) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.