[]

boyun çizgileri/ kırışıklığı

şundan bahsediyorum:
i.bollywoodmantra.com
media.newindianexpress.com
img.biscoot.com

daha çok gencim ama çok korkuyorum bundan. tenim yağlı ama bir iki tane çizgi var. ben bundan nasıl korurum kendimi? nemlendirici, butter, losyon ne örerirsiniz. günlük temizliğimi uygularken kullanayım?

 
annende var mı bu çizgilerden? çünkü genetik yapıyla alakalı olduğunu düşünüyorum. eğer öyleyse engel olmak çok zor.


  • iyiaksamlarbayan  (11.02.15 18:26:08) 
annem de yok ama genetik olarak pek de anneme çekmedim galiba. bu örnek verdiğim oyuncunun annesinin de bu şekilde aynen. çok çok belirgin bir şekilde ortaya çıkacağını zannetmiyorum ama ben yine de boynuma nemlendirici bir bakım uygulamak istiyorum. çocukken izlediğim bir programda da uzman bir adam şey demişti. yani yüzünüze o kadar sürüyorsunuz birazcık aşağıda kalan boyunla ilgilenmiyorsunuz. en çok boyundan eleveriyor kadınlar demişti. o zamandan beri aklıma takılmıştır. yaşlanmaya okeyim de çok deforme olmayı istemiyorum haliye. ya da mümkün olduğunca geciktirmek istiyorum diyeyim.


  • çaykovski  (11.02.15 18:31:12 ~ 18:32:12) 
kilo ile alakalı olabilir. bi dermatoloğa git.


  • aat bh  (11.02.15 18:36:51) 
eğer capslerdeki hatun gibi bir yüzün varsa çok önemli değil aslında.
yatakta kitap okuma. ben yatakta kitap okumaya başlayınca çizgiler belirdi. büyük ölçüde genetiktir. boynu böyle olanların kol eklemlerinin kenarlarında da böyle boğumlar olur.

  • namus ninjası  (11.02.15 19:26:13) 
Annemde bende ve kizimda var. Kizim senden genctir . Bunun yasla alakasi yok o cizgi varsa oyle dogmussun demektir


  • waterhardeningsteel  (11.02.15 19:28:17) 
ya tabiki oluşuyor, ve bende normal her insanda olduğu kadar var. ben ilerde oluşmasından korktuğumu ve bunu geciktirmek istediğimi söylüyorum. bununla ilgili bi tavsiye verebilecek olan yok mu? doktor sitelerindeki doktorlar gibisiniz yani. adam derdini anlatıyor anlatıyor cevabı görmek için üye olman lazım diyor site. üşenmiyon oluyon. 'bir hekime görünmelisiniz' çıkıyor cevap. hay amk...


  • çaykovski  (11.02.15 19:46:22) 
her nevi çizgi kırışık engellemek için yapman gereken şey güneşten uzak durmak. tabii d vitamini eksikliği çekmeyecek kadar uzak kal.


  • namus ninjası  (11.02.15 19:53:32) 
yahu işte genetik bu ilerlemez gerilemez yaşla alakası yok diyoruz . daha ne diyelim. krem sürsen de sürmesen de olan çizgi kalacak , ama ilerlemeyecek veya gerilemeyecek . uğraşmana gerek yok . o çizgi yaşla oluşan ve ilerleyen bişey değil


  • waterhardeningsteel  (12.02.15 11:40:19) 
Hocam ben size ithafen yazmadım ki? ayrıca öyle olduğunu düşünmüyorum ki, başka öneri beklemisim.


  • çaykovski  (13.02.15 22:28:05) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.