[]

bugün internetten nasıl half life oynayabilirim?

crossfire'da half life oynamak istiyorum.
buradan 18 tl'ye half life 1 satın alsam server bulabilir miyim?

store.steampowered.com

ya da cs 1.6 yükledikten sonra hamachi yüklesem, birkaç kişi bu akşam oynayabilir miyiz?

 
Server konusunda birşey diyemem ama 18TL verip tek oyun almaktansa 15TL'ye donanımhaber'de satılan "Half-Life Complete"yi alıp tüm seriye sahip olabilirsin. Linkteki arkadaştan daha önce alışverişim oldu güven konusunda sıkıntı yaşamazsın..

forum.donanimhaber.com

store.steampowered.com (HL Complete)
  • EkimBebesi  (11.02.15 18:22:14) 
evet

bu arada half life'ı yapan firma zaman zaman neredeyse o fiyata bütün ürünlerini satıyor. kantırı portalı hepsinden koca paket. ama acilse al oyna, hemen server bulup girebilirsin.
  • mistreated  (11.02.15 18:26:39 ~ 18:27:53) 
server sıkıntısı yaşamazsın hala oynayan bir sürü insan var.


  • newbie.  (11.02.15 18:38:21) 
community hub: 320 in game. zor.


  • proletarier aller lander vereinigt euch  (11.02.15 18:40:44) 
20 senelik bir oyunda her daim 300-400 oyuncu olması fazlasıyla yeterli bir sayı.


  • newbie.  (11.02.15 19:16:18) 
Ne 18 tl'si lan? 1.6 indir, yanina da hl indir oyna mis gibi.


  • lionel andres  (11.02.15 19:16:42) 
la zor diyenler, ben daha geçen hafta girdim crossfire'da psikopatlar hala cirit atıyo, hala çatlak porosörle headcrab zombi birbirine su tabancası sıkıyo, g man elektrikli süpürgeyle karizma yapıyo. millet birbirinin üstünden zıplıyo koştura koştura. sirkülasyon var yani dert etmeyin.


  • mistreated  (11.02.15 19:24:18) 
99 yılında oynarken bile millet cheating den ölüyordu...duvardan geçenler zıplayanlar hala yok mudur ki? bedavası varsa benim de oynayasım geldi şimdi kurup.
Bence para vermenize gerek yok.

  • seindfeld  (11.02.15 19:28:54) 
yav sanki 320 in game'in hepsi multi, multi'de olanların da hepsi public, public olanların da hepsi crossfire oynuyor anasınısatam. zor işte aga zor para sırf multi crossfire için verme o kadar para. bekle indirime giriyor zaten sık sık.


  • proletarier aller lander vereinigt euch  (11.02.15 19:39:39) 
Şu anki durum bu(açıp caps aldım)
i.hizliresim.com

Bence de indirim bekle Valve Complete pack al. Ben half life ve counter strike oynamak için almıştım ama portal'a bi kaptırdım oyun bitmesine rağmen deli gibi başkalarının yaptığı bölümleri oynuyorum. HalfLife zor geldi hem :D millet deli gibi hızlı oynuyor çat diye vuruyorlar

(bu paketi alırsan portal 2'yi kesinlikle oyna. Ben önce 2'yi sonra 1'i oynadım ;)
  • rodriguez2  (11.02.15 19:54:02) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.