[]

spordan önce / sonra ne yenilmeli

spordan önce: avuç içi kadar bir parça siyah ekmekle bir dilim peynir, bir de küçük kaplardaki plastik yoğurtlardan yedim.

spordan sonra: bir kutu ton balığı.

bu beslenme uygun mudur? özellikle spordan öncesi için fazla seçeneğim yok. işten çıkıp gidiyorum. yanımda taşıyabileceğim şeyler olmalı.

 
powerade öneriyor hocalar


  • dokuz numara dort yildiz  (11.02.15 16:42:13) 
amacınıza göre değişir kas kütlesini geliştirmeye yönelik bir spor programıysa çok yetersiz kalır


  • ssyumusakg  (11.02.15 16:43:51) 
@ssyumusakg kadınım. yağdan kilo vermek istiyorum. kaslarımı kaybetmeden.


  • make a wish  (11.02.15 16:44:39) 
Antrenman öncesi bir şey yemek zorunda değilsin, hele ki yağ yakmak istiyorsan. Akşama kadar yediğin içtiğin yeter sana. Antrenman sonrası et/sebze kombinasyonu olabilir. Pratik diye haftanın her günü ton balığı yeme; tavuk eti ve kırmızı eti de ekle programa. Tabii bunları tüm basit karbonhidratı hayatından çıkarıp kompleks karbonhidratı da kontrollü tükettiğini varsayarak söylüyorum.


  • angelus  (11.02.15 16:53:41) 
kas yapacaksan ki ton balığından öyle gözüküyor enerji verici şeyler ye mesela pekmez ye birazda protein al yıkım olacak kaslar onarılmalı. zayıflama içinde 2 saat önce yiyeceğini ye sonra yeme ve çalış.


  • aat bh  (11.02.15 17:22:25) 
Spor öncesi boş mide senin performansını arttırır. Spor sonrası da hemen yemek zorunda değilsin. Açlığa göre ya da günlük düzenine göre herhangi bir saatte yenebilir. Önemli olan günlük tüketim planına uyman. Yağ yakımı amaçlıyorsan değerlerini ketojenik diyete göre hesapla ve günlük olarak kabaca takip et, yeter. Kilo almak istiyorsan da, carb-backloading yapılabilir. İkisinin de Sözlük'te başlığı var.


  • arnold schwarzeneger  (12.02.15 07:56:14) 
spordan önce boş mide nasıl performans artırıyor? 8.30 kahvaltı öğlen 12 de yemek yiyorum 17.30'da salonda oluyorum. antrenmanın ortalarında açlıktan bayılacak durumda oluyorum neredeyse. hani nerede performans artırımı? saat 16.30'da bir muz yedim mi zımba gibi oluyorum ama.

@make a wish fazla vaktin yokmuş e vücut geliştirmek gibi bir niyetin de yok. o halde gayet idare eder bence beslenmen (mevcut imkanlara göre) sen sen ol sakın aç karnına salona gitme.
  • yazar yazmaz yazan yazar  (12.02.15 08:16:53) 
yazar yazmaz yazan yazar, ben zaten ketojenik diyet önerdim. Karbonhidratı dediğin şekilde tüketiyorsan tabii ki düşen kan şekerin seni güçsüz hissettirir. Boş mideyle gayet güzel spor yapılır.


  • arnold schwarzeneger  (12.02.15 08:24:42) 
dün boş mideye 32 km koştum, dolu mideyle koşulmaz asıl.


  • [silinmiş]  (12.02.15 08:36:53) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.