[]

cinsel gucu arttirici bal

afganistandan bir arkadasim istedi. ona da doktor tavsiye etmis. balsaray kullanmis daha once ondan istedi ama 2013 yilnda balsaray hakkinda cikan sahte haberlerinden killandim baska birsey ariyorum. buna benzer bal da olabilir cinsel gucu arttirici seyler var mi ? nereden bulabilirim ? kaca bulabilirim ? adi ne ? ne yapar ?




 
bal yerine keçiboynuzu pekmezi derim. bal enerji babında illaki bir şeyler katar da etkisi keçiboynuzu bekmezi gibin değil yine de.


  • mermize  (11.02.15 10:40:43) 
cinsel gücü arttırıcı diye piyasada satılan balların hepsinde sildenafil ve ya türevleri var. (bkz: http://tr.wikipedia.org/wiki/Sildenafil). sildenafil'i firmalar bazen yüksek miktarlarda kullanabiliyor ve istenmeyen,sonu kötü biten yan etkileri olabiliyor.

doğal ise bulması biraz zor. çünkü balcının cinsel güç arttıran bitkilerin olduğu floraya yakın kovanlarını kurması ve onları özel üretmesi lazım.
doktorlar içinde sildenafil ve ya türevleri bulunan "sadece eczanelerde" satılan ve sağlık bakanlığı onaylı olan ilaçları önerirler.

birde afrodizyak olarak değilde "sperm sayısı"nı yükseltmek için kullanılan gıda takviyeleri var. eğer onlardan istiyorlarsa GNC,solgar gibi firmalara başvursunlar. bunlarda yine eczanede bulunabiliyor.
  • 1917  (11.02.15 10:41:19) 
daya mesir macununu gitsin :D bi de küçük şişe anzer balı bulabilirsen süper olur :)


  • accorbite  (11.02.15 10:41:47) 
eczacıyım. cinsel gücü artırıcı bal diye bişe yoktur. cinsel gücü artıran bir bitki vardır evet : maka otu. ama o bal değildir.

1917 nin de dediği gibi bu tarz ürünlerin içine viagra'nın etken maddesi olan sildenafil konulur. aktarlarda satılan çeşitli ürünlerde de bunu yapıyolar. bu hem yasal değildir hem de tehlikelidir. seçim sizin. yine 1917 nin dediği gibi. spor , iyi beslenme, vitamin takviyesi daha iyi hissettirir.
  • emm  (20.02.15 20:05:40) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.