[]

asus zenfone 5 nasıl?

çift hat olunca kötü oluyor diyorlar. bir de pilini sökemiyormuşuz galiba, doğru mu?
kullanan arkadaşlardan özellikle olumsuz yanlarına dair geri bildirim alabilirsem çok sevinirim.

he bir de "ona o parayı vereceğine" tayfası da dahil olursa tadından yenmez.

kendinize iyi bakın :)

 
annem kullanıyor birkaç aydır gayet memnun. ben de kurcaladım biraz, gayet stabil, donma kasma göremedim.


  • mutlusismankedi2015  (11.02.15 00:34:11) 
illa da android alacam, şöyle ortalama bi şey olsun diyosan şahane telefon bana göre. haa ama ben gidip çok sağlam bir telefon istiyorum, bi de nispeten ucuz olsun diyorsan Lumia'lara bir bak.

Lumia 535 (teknosa 600 tl): www.gsmarena.com
Lumia 735 (hepsiburada 1000 tl): www.gsmarena.com
Lumia 830 (hepsiburada 1400 tl): www.gsmarena.com
Lumia 930 (hepsiburada 1800 tl): www.gsmarena.com
Lumia 1520 (telefon piyasada tükendi, araştırma yapmak lazım): www.gsmarena.com
  • feel the blanks  (11.02.15 00:34:29) 
lumialar daş gibi telefon ve çok seri. Ama marketteki uygulama azlığı moralini bozabilir. androidden alıştığın programlar varsa çoğu eksik malesef :(


  • ceycey e  (11.02.15 01:00:16) 
Abi bu telefonun TR'de satılan 2 versiyonu var ve sanırım çift hatlı olanı(bir ara bim'de satılmıştı) düşük ram ve işlemcili. Öncelikle ona dikkat et.

Bende 2 gb ramli olanı var, Eylül'de 690'a almıştım. Beni hiç üzmedi. Devamlı olarak güncelleme alıyor. Şimdi kitkat Nisan gibi de lolipop gelecek. Bataryası bir günü çıkarıyor ortalama kullanıyorum, internet oyun falan.

Fiyata göre çok çok iyi.
  • doxanikee  (11.02.15 08:02:36) 
Evet çift hatlısı değil , tek hatlısı 2gb ram olan çeşidi çok iyi. F/P üstüne tanımam.
Çift hatlı zenfone 6 sı var, o da çok büyük.Hoş zenfone 5ler de çok büyük bence ama. Tercih senin =)

  • blackjackkk  (11.02.15 09:33:21) 
millet çift hatlısı için de sitelerde 2 gb ram yazıyor, yanlış mıyım?

örneğin bakınız:
www.vatanbilgisayar.com
  • siradisi00  (11.02.15 09:45:00) 
Buralarda daha önce de yazmıştım. 3 ay önce aldım bu sürenin 2 ayı serviste geçti şu an hala serviste. Sürekli bozulmasaydı performans olarak iyiydi ama tabi kullanamayınca pek anlamı kalmadı benim için.


  • creepy  (11.02.15 10:44:49) 
Ben de bu telefonu biraz araştırmıştım. Bana göre en büyük sorununun -ki yabancı forumlarda çok yazılmıştı- şarjının çok hızlı tükenmesi ve günü bitirememesi olduğu söyleniyordu. Ecnebiler drain yüklemini kullanıyorlardı sen anla.


  • batu  (12.02.15 23:33:36) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.