[]

İlginç Hayat Hikayeleri arıyorum

selamlar,

çok sevdiğim bir şarkıyı dinlerken sözlerine dikkat ettim ilk kez. anlamadığım şeyler geçiyordu araştırayım dedim çok enteresan bir hikayesi olduğunu farkettim. bir savaş fotoğrafçısının hayatını kaybedişini anlatmışlar. sevgilisiyle olan ufak detaylar vs var. şarkı çok daha anlamlı, yoğun duygulu gelmeye başladı artık. bu ikisinin hayat hikayelerini araştırdım biraz, öğrendim kısaca.

sonra düşündüm, ne kadar enteresan hayatlar var geçmiş, gitmiş, defteri kapanmış. arkasında bir iz bırakmış ama kime bırakmış belli değil. böyle enteresan hayat hikayelerini bulabileceğim belirli yerler, siteler falan var mı? gireyim araştırayım, içlerinde kaybolayım. biyografi filmleri izlemeyi sevmiyorum hiç, yoksa tam benim istediğim amaca hitap ediyor. yönetmenine bağlı aslında daha çok, beni içine çekemiyor bazen maalesef.

sizin araştırdığınız yerer var mı bu tip şeyleri? yoksa sadece ben mi merak ediyorum böyle acaba?

www.youtube.com

 
Hotel california'nin hikayesini arastir o zaman.Al sana odev.


  • winstonsoft  (10.02.15 20:56:45) 
paul auster kitaplarinda boyle ayrintilara yer verir, genelde beyzbol oyuncusu, aktor vs... The book of illusions'da bolca var mesela.


  • from potomac to kuban  (10.02.15 21:05:48) 
"eagles - hotel california" mı? bildiğim kadarıyla o şarkı Los Angeles, ordaki müzisyenler, plak şirketleri ve genel yaşam ile ilgili. fazla genel kaçıyor galiba benim istediğim şey için.

ama bu başka bir hotel california ise bilemem tabii.
  • loveinaflipbook  (10.02.15 21:08:05) 
dinlediğim sarkıcının hayatının her şeyini bilirim, okur, dinler, araştırırım.
edith piaf'ın hayatı çok ilginç. la mome (la vie en rose) filminde anlatılıyor ilgini çekebilir.

  • kuzey li  (10.02.15 21:09:50 ~ 21:10:40) 
enzo ikah. bizim bi derse konuk olarak gelmişti. internette ne kadar bilgi var hayatıyla ilgili bilmiyorum. çok bir şey yoksa söyle anlatayım. ilginç çünkü


  • ack3000  (10.02.15 21:26:53) 
kaplumba


  • hebanon  (10.02.15 21:39:15) 
Doğrudan biyografi kitapları okuyun. Si.ir edin internet hikâyelerini. İki öneri
Kollontay
ve beşir ayvazoğlu'nun yarı biyografik kitapları.
  • fakfa  (10.02.15 22:00:19) 
  • mirty  (13.02.15 23:23:17) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.