[]

İnternetten tanışmak?

Arkadaşlar kızlar aynı okulda olsa bile neden internet yerine gerçek hayatta tanışmak isterler?




 
a: nerde tanıştınız ? b: internette çokta doğal olmasa gerek , aynı okulda olup sevgilisiyle internette tanışan bir kız arkadaşım vardı ama kız pekte normal değildi zaten uçuk kaçık bir tipti ; düzgün bir kız internette tanışmaya tabikide olumlu bakmaz karakter meselesi.


  • k  (10.02.15 19:33:14) 
nasıl yani? ne demek internet yerine gerçek hayatta tanışmak isterler? kanlı canlı varlıklar oldukları için olabilir mi?


  • what is love  (10.02.15 19:37:22) 
Ayni okuldaysan internette tanışmaya ne gerek var ki canlisi dururken?
İnternette genelde hic tanimadiklarinla tanisirsin.
neblim sorunu da pek anlamadım gerci.
  • rayde  (10.02.15 19:42:02) 
internetten tanışmaktan kasıt dating siteleri,facebook,twitter ya da chat gibi yerlerse canına susamadığındandır.
onun dışında sözlük gibi yerler daha güvenli geliyor, benim böyle tanıştığım arkadaşlarım oldu ve böbrekler sağlam çok şükür.

  • kamuran  (10.02.15 19:43:24) 
soru açık değil. eğer daha önce kanlı canlı gördüğün biriyle internetten tanışmaya çalışıyorsan hata yapıyorsun. nedeni yok bunun, öyle sadece. ama dersen ki aynı okuldanız ama daha önce hiç görmedim, tanışmak için bir mesaj atmaktan zarar gelmez.


  • devilred  (10.02.15 19:46:24) 
Bu gençler önce geceden birbirlerini ekleyip sonra merhaba diyorlar. Iyi Tarafından bakıyorum, bir çok ilk Tanışma zorluğu bu sayede kolayca aşılıyor. Hem kız hem erkek için. Biz seksenlerde parti olsunda gidip elini tutalım, teklif edelim diye fırsat kollardık. Birinden boş çıkarsan bir diğeri bir iki ay sonra. Düşünün stresi.

edit : geceden ne yahu. face'den olacaktı o. ayfon işte.
  • trocero  (10.02.15 20:02:12 ~ 11.02.15 07:28:30) 
biraz daha uç düşünce: soyut düşünme konusunda iyi değiller. fiziksel olarak erkeği görmek istiyorlar


  • ceycey e  (10.02.15 20:28:51) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.