[]

teknoloji marketlerine iş başvurusu hakkında

şimdi vatan, media markt, bimeks, teknosa hepsine başvuru yaptım internet üzerinden ve biliyorum ki bu başvurular bi poka yaramıyor hepsi havuza düşüyor e benim de tecrübe yok bi şey yok dolayısıyla şansım yok bu havuz sisteminde. mağazalara gidip "sa ben geldim eleman lazım mı?" tarzında bir giriş yapsam şansım artar diye düşünüyorum ama bu durumda yanımda bir cv götürmem gerekir mi?(her ne kadar içinde temel bilgiler dışında bir şey olmasa da) yoksa sistemde zaten var diye(hani başvurmuştum ya internetten) gerek olmaz mı?

bir de acaba gerçekten düşündüğüm gibi şahsen gidip konuşmanın bir artısı olur mu? mağaza müdürüyle falan mı konuşmam lazım? bunu deme sebebim ise hepsinin tercihen en az 2 yıl tecrübeli eleman aramaları. bir şekilde kendimi gösterip tecrübem yok ama teknolojiden iyi anlarım, insanlarla da çok iyi ve rahat iletişim kurarım mesajını verme amacındayım.

edit: bir soru daha, cv'de fotoğraf olmasının bir artısı olur mu? yoksa her türlü mağazaya gidip görüşeceğim için olmasa da olur mu?

 
Teknosaya giderken mutlaka top sakal bırak.

Şaka bir yana bunu demesem olmazdı:) kolay gelsin.
  • eloharp  (10.02.15 16:27:31) 
Fotografsiz cv = çöp

Mutlaka fotoğraf koyun
  • bisi sorcam  (10.02.15 20:57:46) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.