[]

Askerlik / yoklama kaçağı

yoklama kaçağı olduğumuzda para cezası vardı, kalktı mı o?
1 yılı aşkın süredir yoklama kaçağıyım.
şimdi tecile gidicem daha yeni anca. bana ceza kesilecek mi? :(
kesilecekse ne kadar? ve ödeme nasıl oluyor? borç harç falan?

en ufak bilgisi olan paylaşırsa sevinirim, teşekkürler.

 
para cezası kalkmadı, hatta zamlandı bile sanırım. o kadarını biliyorum. benim gata'yla isim olduğu zamanlar hastane raporlarımı bildirmediği için 2 aylık kaçak süreme 300 lira ceza kesilmisti. taksitle falan ödeyebiliyordum. ödemedim tabii çözüldü ama öyle yani.


  • ufukcel  (10.02.15 15:26:07) 
i.radikal.com.tr

Bu tablodaki ücreti ödeyeceksin. Resmin olduğu haber de 2 ay öncesine ait, af falan da duymadım.
  • osurdum  (10.02.15 15:27:05) 
www.asal.msb.gov.tr

SORU 25 : Yoklama kaçağı, saklı veya bakaya kalanlara uygulanan idari para cezası uygulaması devam ediyor mu devam ediyor ise Kanun değişikliği ile birlikte miktarında bir değişiklik olduğu mu?

CEVAP 25 : Yoklama kaçağı, saklı veya bakaya kaldıktan sonra ilk bir yıl içerisinde kendiliğinden veya yakalanarak müracaat edenler 100 Türk lirası, bir yıldan sonraki ilk dört ay içerisinde kendiliğinden gelenler 250, yakalananlar 1.000, dört ay ile bir yıl arasında kendiliğinden gelenler 500, yakalananlar 2.000, bir yıldan sonra kendiliğinden gelenler 750, yakalananlar 3.000, ikinci yıldan sonraki tamamlanan her takvim yılı için kendiliğinden gelenler +1.000, yakalananlar +2.000 Türk Lirası ilave para cezası ile cezalandırılacaktır.
  • teknikekip  (10.02.15 15:28:02) 
herkese çok teşekkür ettim.

benim 13 ay falan oldu, bana 250 lira kaçtı sanırım.
cevap verenler bi 50şer lira atabilir mi? asdfşlkj

yok başka sorum yok teşekkürler. borçlanma için taksit maksit bişeyler vesaire ceza ile ilgili ekstra bilgisi olan varsa çok makbule geçer.
  • peste  (10.02.15 15:32:20 ~ 15:33:17) 
Ben 3 dönemden bakaya kaldım 616 tl gönderdiler hemen ödersen birazını indiriyorlar.


  • dougsampson  (10.02.15 16:35:39) 
ben askerl,k yaptıktan sonra yüz tl ödedim.


  • sndnzr  (11.02.15 01:46:20) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.