[]

kariyer net'te yapilan basvuru yeterli mi

Yoksa sirketi arayip basvurmak mi gerekli.

Ben siteden basvuru yaptim. Aramali miyim da?


 
Şirketin insan kaynakalrına mail at cv ni. hevesli olduğunu görsünler.


  • innerbliss  (10.02.15 14:48:55) 
Ek bise yazayim mi peki.


  • brad pitt  (10.02.15 14:52:18) 
Firmanızdaki bilmemne poziyonu için değerlendirmeniz üzere cv'm ektedir yaz.


  • innerbliss  (10.02.15 14:53:59) 
Teşekkür ederim.


  • brad pitt  (10.02.15 15:00:50) 
önemli olan cv ni üst sıralara çıkarmak.

Şirketi arayıp, insan kaynaklarından şu kişi ile görüşmek istiyorum diyebilirsin. (gerekli kişiyi linkedin den bulabilirsin. orada mail adresi de vardır. ) Bağlamazlarsa adını soyadını bırak ve mail adresine cv gönderdiğini söyle. oradaki görevli işi gereği bildirecektir. merak ettir kendini.
  • silver apple  (10.02.15 15:10:14) 
ik'yı darlamayın.

zaten pozisyona uygunsanız ararlar.
  • benaslinda  (10.02.15 15:40:55) 
ikyı darlamayın +1

uygun cvlere dönüş yapılıyor
  • cha  (10.02.15 16:23:03 ~ 16:23:25) 
valla şuan çalıştığım firmaya her yerden başvurmuştum ve onlar mail üzerinden gönderdiğim cv'ye döndüler


  • velhasilkelam  (10.02.15 16:29:10) 
Ikyi darlama ama sadece cvyi birakip da gitme onyazi yaz. Sunu yapyim surda okudum.vs gibi. Ilan ingilizcryse ingilizcr cv ve onyazi sart hatta her halukarda ingilizce olsun her ikisi de is yapar her turlu


  • condom kurşunu  (10.02.15 21:02:15) 
ya bu ön yazı yaz diyenlere de hastayım.

insan kaynakları uzmanıyım. bir cv ye kaç saniye ayrılıyor biliyor musunuz, ön yazı hiç bir işe yaramaz, ön yazı niye vardır, atıyorum bilgisayar mühendisiliği mezunusunuzdur ama satış yapmak istiyorsunuzdur, neden mühendisliği değil de satışı seçtiğinizi anlatabilirsiniz.

ama ön yazıda ben burdan mezun oldum bu işi yaptım demeyin, zaten cv de yazıyor.

pozisyon ingilizce değilse, pozisyon ingilizce gerektirmiyorsa, çok teknik bir pozisyonsa ingilizce cv ile başvurmayın.

belki onu inceleyecek ik uzmanı ingilizce bilmiyor, teknik pozisyonsa belki terimlerin ingilizcelerine hakim değil?

sonuç olarak, ik yı darlamayın. o pozisyona 1000 kişi başvurduysa siteden, zaten biz istediğimiz kriterleri girip o adaylar arasından ihtiyacımız olanları görüyoruz. 1000 tanenin içinden bana sıra gelir mi diye düşünmeyin, ihtiyaçları karşılıyorsanız cv niz görüntülenecektir.
  • benaslinda  (11.02.15 09:35:27 ~ 09:36:30) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.