[]

kaliteli uyku

için yaptıklarınız neler?
şunu şunu yapınca uykuyu düzgün değerlendiriyorum dedikleriniz?



 
  • vonkhar  (09.02.15 23:33:32) 
yorulmak. misal bulaşıkları yatmadan yerleştiririm makineye. yada ortalığı toplarım.


  • savagemirage  (09.02.15 23:35:09) 
gündüz bolca çay, akşam yemeklerinde yoğurtlu atıştırmalıklar, buldukça da gece yatmazdan evvel kedi otu çayı.


  • namus ninjası  (09.02.15 23:37:08) 
boyun yastigi ile uyuyorum. uyandigimda agri ile uyanmiyorum.


  • jaygatsby  (09.02.15 23:38:36) 
tamamen karanlık, sıfır ses.


  • asisamus  (09.02.15 23:38:58) 
Söylerdim ama ayıp olur.

Neyse, düzenli egzersiz iyi beslenme ve yine düzenli bir uyku düzeni.
Işık yok, yatmadan evvel Ihlamur içmek ve yatmadan önceki 1 saat elektronik bir aygıtla uğraşmamak onun yerine kitap okumak
  • efrasiyab87  (09.02.15 23:45:59) 
26 senedir hayattayım, bir kere kaliteli uyku çekemedim.

İlkin uykuya dalmakta büyük sıkıntı var zaten, dalmam 1-1buçuk saat sürüyor en normal günde. Daldıktan sonra da abuk subuk rüyalar, sürekli çişe kalkma, susama, uyandıktan sonra tekrar uyuyamama vs vs. Gecede en az 4 sefer kalkarım. Her şeyi yaptım kaliteli uyku için, hap bile aldım ölü gibi uyuyayım diye ama olmadı.

Bunu da neden söylüyorum, sen yine söylenenleri yap ama olmazsa da kalitesiz uyku halinle barışmaya çalış. Sanırım bazı düzenler bozulamıyor. Ben benim durumumu genetiğe yüklüyorum, annem de böyle. Belki sende de durum buna benzerdir.
  • buff  (09.02.15 23:50:23 ~ 23:50:56) 
burunda sorunlar varsa, tıkalıysa bi de boyun fıtığı gibi boyundaki kan akışını bozan rahatsızlıklar varsa ne kadar uğraşılırsa uğraşılsın kaliteli uyku şansa kalıyor.


  • namus ninjası  (10.02.15 00:02:32) 
zumba sonrası ılık bir duş, sonra direk kedimle yatağıma gömülmek.


  • mutlusismankedi2015  (10.02.15 00:57:49) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.