[]

torrent

bitturk te ratio 0,6 dayken bilgisayar çoktü torrent dosyaları gitti, upload yapamıorm. dolayısıyla download da yapamıorm. var mıdır bu sorunun bi çözümü? hesap patladı mı şimdi.




 
Emin değilim ama tekrar indirmene izin veriliyordur. %10luk kısmını indirirsin aynı hızda, sonra downloadı düşürürsün. 0.1e. Uploada kasarsın.

Siteye göre değişir de başka torrentler de indirebilirsin uyarı gelmediyse, altınlı meela.
  • Cursed Chico  (09.02.15 23:17:52) 
hiç bi şekilde torrent i indiremiyorum. indirsem upload kasacam zaten.


  • pembe incili kaptan kirk  (09.02.15 23:22:19) 
Aynı dosyaları başka yerde bulup indirip daha sonra izleyicileri silip bitturk izleyicisini ekleyebilirsin sanırım ya da bağış yapacaksın.


  • atom karincanin torunu  (09.02.15 23:32:57) 
O zaman banlanacağın kesinse çözüm yoksa fake upload olayı var. 2 tb upload yapmıştım zamanında zamundada. Şu an bilmiyorum sistem gelişti mi ama sanmıyorum anlayabileceklerini.
ratiomaster.net

bu tarz programlarla indirmiş ve yüklüyor gözüküyorsun. İndirmiş kısmına emin değilim ama yapılır bir şekilde.

Benim kullandığım programda, uploadlarım 6 kat sayılsın gibi özellikler vardı mesela.

recovery programlarıyla dosyayı da geri getirmek denenebilir.

Düzenleme: atom karincanin torunu nın dediğigibi burdan birisi indirecek, sana verecek usb ile filan. Ama trackeri filan eklemesi var.
  • Cursed Chico  (09.02.15 23:33:42 ~ 23:51:27) 
port değiştirmeyi denedin mi


  • patr  (10.02.15 23:54:25) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.