[]

en uygun macbook air'i nerede bulabilirim

en uygun derken en ucuz? apple store mudur en ucuz satan? bide ben bunların isimlerini sadece macbook air, pro vs. diye biliyorum. nesil falan muhabbetinden anlamıyorum. hepsiburada da satıyor ama son nesil mi onlar bilmiyorum. neye dikkat etmeli?




 
Öğrenciysen Apple Eğitim mağazası


  • Mr. ?  (09.02.15 21:52:50) 
Ama tabi apple store da çeşitli özelliklerini değiştirerek daha yüksek verimli pc de yapabilirsin.

Eğitim mağazasını bilmiyordum
aydınlandım.
  • indescribable  (09.02.15 21:55:54) 
öğrenci değilim. ebra bilgisayar hakkında güzel yorumlar yok pek internette..

bir de bugün lydia'da adamla konuştum, bana 4gb ramin haydi haydi yeteceğini, 8 gb'ye gerek olmadığını söyledi. siz ne dersiniz?

standart internet kullanıcısyım.

macbook almak istememin sebebi de 1-heves, 2- mac işletim sistemi kullanma isteği, 3- diğer apple aletlerimle adam gibi senkrone olan pc istiyorum ve tabii ki şarj süresi.
  • Lt. Col. Frank Slade  (09.02.15 21:59:05) 
Elalemin lafına bakma paran varsa 8 gb yapıştır.
En nefret ettiğim şey


Ne yapacaksın mac ı ve yüksek ram ı
alacaksan en ucuz mac ı al seni kurtarır


Lan sanane dimi? Para fazla geldi sürecek yer arıyorum belki? Belki heves belki bilmediğin türlü yazılım ya da Program kullanıyorum dimi?


biraz kustum buraya ama.

hangisi içine sinerse onu al
ama dedigim gibi de yapabilirsin

Modeli düşür donanımı arttır daha iyi olur fiyat da ona göre artar tabi de. Yine de bak
  • indescribable  (09.02.15 22:03:48) 
lydia'da da belli bir pazarlık payı var, zorla biraz.
ben kendi macbook promu alırken epey pazarlık yapmıştım etiket fiyatı üzerinden.

  • kayranin kedisi  (09.02.15 22:52:46) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.