[]

Akademisyenler, hocalarım bir bakar mısınız?

Yüksek lisans tezim için 3 üniversitede bir ölçek uygulamam gerekiyor, resmi izin almadan da uygulamam mümkün, üç üniversitedeki ilgili bölümdeki hocaların birçoğunu yakınen tanıyorum. fakat tezde, aldığım izinleri yayınlamam gerekiyor sanırım. Bilgi sahibi değilim bu konuda ama incelediğim tezlerde izinleri vs koyuyor araştırmacılar tezlerine. bu konuda kesin bilgiye sahip olanlar yardımcı olursa sevinirim. teşekkürler.




 
sağlık bilimleri ise etik kurul raporu alman lazım. gönüllü kişilerin imzalı olur belgeleri ve helsinki bildirgesi imzalayıp tezi vereceğin enst./ fak. vermen lazım. diğer laboratuvar araştırma izinleri tezi vermeden tez kabulünde gerekli ens./ fakülteye veriyosun. hiç düşünme ek olarak tezin sonuna bütün izinleri ekler bölümüne ekle. bölüm başkanlarının imzası yeterli olur.


  • intihar etsem de kendime gelsem  (09.02.15 19:52:28 ~ 19:57:35) 
biraz muğlak oldu sanırım soru, biraz ayrıntı vermek gerekirse:

yabancı dil eğitimi üzerine çalışıyorum. örneklemim 350 kişiden oluşacak. bu 350 kişiyi üç devlet üniversitesinden seçmeyi düşünüyorum (gazi, ankara, kırıkkale) izin almadan ölçeği uygulamam çok büyük ihtimal fakat tez savunmasında vs izin almadan yapmışsın uygulamaları denir mi?
  • sen olmayan cocuk benim  (09.02.15 19:59:25) 
@sen olmayan çocuk

tez savunmasında vs izin almadan yapmışsın uygulamaları denir mi?

evet denir
  • basond  (09.02.15 20:10:41) 
danışmanın bugünler icin var güzel kardesim. normalde danışmanın arar, bizim kız oraya gelecek araştirma yapacak der, izinler alınır. bir form olur o formu doldurtturursun.


  • jaygatsby  (09.02.15 20:45:08) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.