[]

Nargile

Merhaba öncelikle arkadaşlar nargile felan içelim dediler ve hepsi hayvan gibi sigara içmektedirler ve ben de içmemekteyim.Nargile ise meyveli falan işte bi kereden bişey olur mu?




 
bisey olur ama fazla bisey olmaz. nargilenin bir nefesi sigaranin bir nefesinden daha zararli yalniz. ilk defa iceceksen cok cekme, yavas yavas ic. arkadaslarin marpuca abanacaktir buyuk ihtimalle, uyma onlara.


  • ermanen  (17.08.09 00:42:35) 
noalacag yaaa.

hem arkadaşım var sigara içmiyor nargile içiyor. hem bağımlıda değil. aramıyorda hiçbizaman. olursa içer olmazsa içmez. ev arkadaşımdı eve almıştık ama baya bir abartmıştık o ara. tabi o da size kalmış. bu bağımlılık konusunda bu kadar hassas iseniz birşey olmaz. bak keyfine.
  • guess  (17.08.09 00:51:24) 
Bağımlılık yapmasa da sağlam şekilde birkaç asılmada sigara içmeyen bünyenin başını çok ciddi derecede döndürebilir.Bu da senin çok hoşuna gidebilir.Ara ara deneyeyim ben bunu diyebilirsin.Sigaraya yatay geçiş yapma olasılığın çok fazla artar.


  • afterdark  (17.08.09 00:52:11) 
bas donmesi yapar bence. bir de mide bulantisi da yapabiliyor ilk icenlerde ama iyidir.


  • alkolikfedai  (17.08.09 00:57:05) 
öncesinde requiem for a dream'i izle derim, böyle başlar bu işler.


  • nickini vermek istemeyen suser  (17.08.09 01:15:31) 
içine çekmezsin sende olur biter zaten meyve aroması ağzına tadı bırakıyor ciğerlerine değil çek üfle çek üfle o kadar


  • Ayiyogi  (17.08.09 01:48:25) 
bas donmesi yapar hafiften. cok fazla abanirsan mide bulantisi ve kusma bas gosterebilir. tadinda birak. zaten uc bes nefesten sonra kafan guzel olur. biraz dinlen ayilinca tekrar uc bes nefes cek. capucinolusu ilk basta agir gelebilir. gul-nane yada meyveli birseyler oneririm. bu arada sigaraya gecis asamasi olarak dusunulemez bence. 5 senedir nargile icerim(haftada 1, bazen 2). hic sigara icesim gelmedi. sigaranin tadi aci olur bogazini yakar. nargilenin ise tadi guzeldir. cektikce cekesin gelir.olsa da icsek :)


  • crucio  (17.08.09 02:31:02) 
bir yılbaşı ortalama bir saat içtim nargile. sigara kullanmıyorum bu arada. öbür gün çok ama çok ama çok! kötü bir tahrişle karşılaşıyorsun boğazında. haberin olsun. he bağımlı oldum mu hayır.


  • slavez  (17.08.09 03:58:14) 
Nargile içtikten sonra sigara gibi bağımlılık yapar mı diye soruyorsan hiçbir şey olmaz. Ayda birkaç kez içerim, evimde de var ama içmeden aylar geçse aklıma gelmez. Rüzgar felan eser balkondayken serin serin "lan nargile olsaydı keşke" dersin o kadar :)

2 paket sigaraya bedelmiş 40 kaplan gücündeymiş gibi saçma dolduruşlara da gelme bence. Kıçımızı sildiğimiz kağıttaki kimyasalı bile bünyeden atamadığımız gerçeği varken. Tek dikkat etmen gereken, güzel, kaliteli yerlerde iç. Hürriyet'in en iyi 10 listesi bence iyi mekanları gösteriyor. İstanbulda Tophane'de Erzurumlular Çay Evi, Beyazıtta Çorlulu Ali Paşa ve İstiklal'de Kallavi nispeten iyi yerler.
  • guzelmarmara  (17.08.09 04:46:06) 
sigara içmiyorum ama nargile içiyorum.
çok çekmezseniz problem olmuyor.
kapiçinolu öneririm :)
  • aithra  (17.08.09 17:11:22) 
Aç karna içeyim deme.


  • tanjant  (17.08.09 20:01:47) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.