[]

Karşıda görünen ne güzel yayla

Benim sürekli böyle hiç durmadan geri dönmemek üzere bulunduğum yerden uzaklaşasım var.Bunun nedenini merak ediyorum ama bunun nedeni sıkıntı olmamalı.Nerden mi biliyorum?1 ay sonra üni başlıcak başka şehirdeyim zaten ayrıca günlerde burda hiç sıkıcı geçmiyo arkadaşlar eş dost eğleniyoruz şükür.Ama yine de gidesim var neden oluyo bu sizde de oluyor mu? oluyorsa sizce sizde olmasının nedeni nedir ?




 
nereye gitmek istedigine de bagli biraz. genel anlamiyla kafani dinleme istegi. dogayla bir sure icice olmak huzur verir ama sehre alistiysan bundan da bir sure sonra sıkılırsın bence.


  • ermanen  (17.08.09 01:09:49) 
değişiklik arıyorsun. bende de oluyor ama öyle herzaman değil. yaşını bilemiyorum. ama üni.li olduğun için daha 20 civasındır. yıllar geçtikce bu da geçer. hayatın düzene girince hiçbiyere gitmek istemezsin. iş seyahetleri filan olursa yollar gözünde büyür. mecburi ziyaretler olursa uzak diyarlara bazen ısdırap gibi gelir. bence imkanın varsa ne yaptın bu ara yaptın. git gönlünün çektiği yere sonra gitmeyi istemezsin bu istek kaybolur gider.


  • guess  (17.08.09 01:11:06) 
şu anda bulunduğun çevredeki insanlar üzerinde seni daha fazla tatmin edemeyecek kadar etki kurduğun için, yeni bir yer ve yeni insanlar peşine düşmeni insan doğasındaki sosyal tamahkarlık arzuluyor. bir kızı elde edince ondan soğumak gibi bir şey.


  • obez kirpi george  (17.08.09 01:11:27) 
huzursuzluk.
yalnız başınıza kalın biraz, kafanızı dinleyin, dinginleşin.

  • aithra  (17.08.09 17:12:38) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.