[]

Squat ve kas hakkında

Bir squat fanı olarak kafama takılan bi konu var. Tama popoyu güzelleştiriyor ama üst bacak kaslarını da hayvan gibi şişiriyor. Ben çocukluğumdan beri buz pateni ve buz hokeyi oynadım. Dolayısıyla üst bacağım spor yapmadığım dönemlerde bile kaslı ve kalın bir yapıda. Kilo durumumdan bağımsız olarak kaslı bir üst bacağım var.

Ve şuan kilo vermeye forma girmeye çalışıyorum. Ama squat yaptıkça üst bacağım beni daha da rahatsız ediyor. Bu konudan dert yanan biriyle daha karşılaştım ama anladığım kadarıyla kimse sorun yapmıyor mudur nedir. Etek elbise yakışmıyor bile bence. Ki şuan yoğun spor yapmıyorum.
Siz ne düşünüyorsunuz itici değil mi squatın anası jen selterda bile hoş durmuyo bence.

 
Kaslı sıkı bacak > Yağlı selülitli bacak.


  • angelus  (09.02.15 01:19:57) 
Biraz fotolarınabaktım ama fazla kası yok gibi onun. Yağı eritmiş beslenmeyle, sıkılaştırmış.Kolay değil zaten kadınlarda kas, hele ki bacak kası.

Ağır girmeyince zaten kaslaşma zor.
  • Cursed Chico  (09.02.15 01:25:35) 
bu hatundaki bacak sende olsun da derdin bu olsun bence.


  • fortisvita  (09.02.15 01:58:45 ~ 04:05:21) 
Bir kadının dediğin seviyede quadriceps geliştirmesi çok zor olsa da, daha fazla kıç/daha az ön bacak istiyorsan; power squat, sumo squat vs.


  • arnold schwarzeneger  (09.02.15 07:36:49) 
sadece popo düzeltmek için bacağı arkaya itmeli bir hareket var ya, onu yapsan? bacak kası da gelişmemiş olur böylece. whhoop problem solved.


  • safepassage  (09.02.15 08:34:12) 
Sanırım ben yıllardır taktığım için bu kadar rahatsız oluyorum. Yaptığım basic squatı bırakıp power sumoyu denicem
Teşekkür ederim

  • cusoon  (09.02.15 12:13:14) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.