[]

maden suyu şişeleri neden aç-kapa kapaklı olmaz ki?

günde en az iki şişe maden suyu içiyorum, evde şu an baya bir boş şişe kalabalığı oluştu. çöpe atmaya kıyamıyorum, yakın çevremde geri dönüşüm kutusu da yok şişe-cam için. Elbet bir ara bulurum diye evde biriktiriyorum şu an için ama anlamadığım şey şu; neden bu şişeler aç-kapa kapaklı yapılmaz ki? Aç-kapa kapaklı olması derdime çare olacak değil ama yine de bir kısmını atmamış oluruz en azından. mesela gece yatağın kenarına bir şişe su koyardım ben aç kapalı olsaydı bunlar. vs vs.

evet, derdimi sikeyim.


 
akmina nın var ;

www.sanalmarket.com.tr
  • delidir yakalayin  (08.02.15 20:34:45) 
sırma'nın var.

cdn.avansas.com
  • teknikekip  (08.02.15 20:36:12) 
Akminanın litrelik limonlu maden suyu vardı, plastik şişede çevir aç kapaklı. Bi kere tansaştan aldım bi daha bulamadım. Çok sevmiştim halbuki.


  • sehpa fx350  (08.02.15 20:41:26) 
cam şişelerin aç-kapa kapaklısı olanı var mı acaba?


  • sen olmayan cocuk benim  (08.02.15 20:42:09) 
şişe istiyorsanız sırma'nın litrelik maden suyu var: www.sirmagrup.com


  • teknikekip  (08.02.15 20:46:29) 
Sırma'nın Cam şişe aç kapa kapaklısı da var :)

www.sanalmarket.com.tr
  • orta buyuklukte bir ulkenin krali  (08.02.15 20:48:37) 
Cam şişeler için orjinal metal kapağa benzer tak-çıkar kapaklar var. Onlardan üç beş tane alıp kullanabilirsiniz.


  • heritage  (08.02.15 20:51:41) 
belediyenin çöp toplama saatinden sonra dışarı koy, 24 saat içinde atık kağıt işçileri zaten alır onu.


  • rygard  (08.02.15 21:03:10 ~ 21:03:25) 
Atmazsın, geri dönüşüme kazandırılmaz diye yapmıyolardır.


  • amarikanya fitbolcusu  (08.02.15 23:18:49) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.