[]

cocodancer troll mü?

hadi troll demeyelim de yazdıkları uydurma sanırım değil mi? herkes bu gerçeği bilmesine rağmen mi ciddiyetle cevap veriyo sorularına. sözlükteki sayfasında bunu zaten belirtmişler ama bakmadan önce bi dizi sitesinde şöyle bir yorum gördüm ve şimşekler çaktı:) i.imgur.com

not: hayal gücünü takdir ediyorum.


 
yav o bazen troll bazen değil kafasına göre takılıyor.


  • proletarier aller lander vereinigt euch  (08.02.15 18:44:44) 
Ben de bir ara merak edip bakmıştım, sözlükte epey eski bir yazar imiş, badi listemdeki arkadaşlar da epey seviyor kendisini, onlara itimatım var. Ama sanırım bir ara "yeter ulan" dedi ve trolle bağladı.

Ben öyle şeylere gelemiyorum şahsen, duyuruda nickini görünce "serin hikaye" deyip geçiyorum.
  • sevgikusunkanadinda  (08.02.15 18:54:27) 
hangi diziymiş bu?

coco da geçen müge anlı seyretmekten okulu uzattığını filan söylüyordu. yersen yani.

sözlükte epey eski bir yazar. uzun senelerce çok sıradan ve çok sıkıcı şeyler yazmış. burada yazdıklarıyla ve stiliyle alakası yok.

düzenli bir şekilde sıkıcı şeyler yazarken sonra 3 sene önce filan aniden yazmayı bırakmış. tam o sırada "tesadüfen" duyuruda hikayeler anlatmaya, fantastik bir kişilik olarak kendisini sunmaya başladı.

kişisel notum: duyurularında eskiden eğleniyordum yazıyordum ama artık kabak tadı verdi. bir de kaç yaşında insanların bu kadar insanı aptal yerine koyup, hikayeler uydurup, sonra dakka başı kontrol edip cevap verecek kadar boş olmaları iyice içler acısı geliyor bana. bu nasıl bir eğlence anlayışı? nasıl bir eziklik :(

sana ne biz eğleniyoruz, trollse millet onu bilerek cevaplıyor zaten, herkesin keyfini kaçırma diyorlar. işte ben böyle keyife, böyle gençliğe güzel şeyler söylemiyorum içimden.
  • mea maxima culpa  (08.02.15 18:55:26 ~ 18:56:25) 
@mea maxima culpa
breaking bad

  • sheeper  (08.02.15 19:00:22) 
bence de troll değil ama yazmayı seviyor, ilginç hikayeler anlatıyor, duyuruda güzel bir renk bence.


  • kuzey li  (08.02.15 19:02:38) 
@elitist coconun sözlükteki yazdıklarına bakın. gerçek anlamda sıradan ve sıkıcı şeyler. burada yazdıklarıyla hiç alakası yok. birden sözlükte yazmayı bırakıp burada yazmaya başlıyor.

bilinçli yani.

ha bir kısım kendi hayatından, bir kısım arkadaşlarından esinlenip hikayeler uyduruyordur o başka.

coco selam, yeme bizi bu kadar.
  • mea maxima culpa  (08.02.15 19:03:56) 
@sheeper serin hikayeymiş :) Antepli bir esnaf breaking bad seyredip iflas ediyor.


  • mea maxima culpa  (08.02.15 19:05:54) 
3 sorunun da cevabı sırasıyla. Evet. Evet. Evet.

Troll denilince akla sadece provokatör ya da sürekli birilerine küfür eden insanlar geldiği için yakıştırılamıyor sanırım.
  • nawar  (08.02.15 19:09:37) 
duyurudaki öykülerini beğendiğimi sözlükte de yazmıştım. sanırım sözlükte ilk yazan da benim:)


  • yalnux  (08.02.15 19:35:06) 
troll değil fenomen


  • ismail yk  (08.02.15 19:53:51) 
ayrıl coco


  • ceycey e  (08.02.15 22:58:05) 
Troll olduğunun bence zaten herkes farkında da, hep ilişki sorusu sorduğu için millet tecrübeli imajı çizmek için duyurularının altına destan döşüyordu. Böyle bir dolu kolpa hesap var zaten sitede.


  • arnold schwarzeneger  (09.02.15 07:51:20) 
sevgili coco. yazdıkların samimi ve tutarlı oldukça cevap veriyoruz biz de. ama son zamanlarda tutarlılık kalmadı. kusura bakma.

misal müge anlı seyrettiğin için okulu uzatman filan çok fantastik :)

Antep'te breaking bad izlerken iflas eden esnaf abi gibi.
  • mea maxima culpa  (09.02.15 11:40:40) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.