[]

Niğde gazozu vs Istanbul

nigde gazozu baslinda yaziyor birkac yer ama kimisi taa fatih tarafında kimisi sadece büfelerde flan. Böyle koli koli alıp eve koyabileceğim yer var mı istanbul'da, mümkünse kadıköy civarlarında?




 
Bu Niğde gazozunda ne var anlamıyorum cidden - dalga geçmiyorum ne varsa anlatın lütfen. Hem Ankara'da hem İstanbuldayken birkaç kez nerede bulurum diye sormuştu arkadaşlar. Ne farkı var nedir bu Niğde gazozu?


  • guzelmarmara  (16.08.09 21:57:35) 
frambuaz aroması var. tek olayı bu. frambuaz aromalı tek gazoz piyasadaki. tadı da fena değil allah var.


  • cro magnon  (16.08.09 22:00:35) 
frambuazlı. çok güzel bir tadı var.


  • atmosphere  (16.08.09 22:01:05) 
ataköy 5. kısımda oturan bi arkadaşımın evinde kasayla oluyodu ama o civardan mı alıyodu bilmiyorum. sabah kalkar kalkmaz tutuşturmuştu elime. off rüya gibiydi :)


  • squatterbloat  (16.08.09 22:41:13 ~ 22:41:42) 
abartmayın yahu. gazoz alt tarafı. ne osuruktan zevkleriniz varmış bi gazozla rüyalara dalıyorsunuz. kriptonit aromalı uzay gazozu değil ya. bildiğin frambuazlı şekerli su.


  • cro magnon  (16.08.09 23:06:55) 
@cro magnon

kabalaşmasak? alkol alınan gecenin ardından sıcak yaz sabahı yarı uykulu içince, evet, rüya gibi gelmişti içtiğim şey.
  • squatterbloat  (17.08.09 00:03:01) 
Eğer tatmadıysanız veya bir tane içip de bir yanılgıya düştüyseniz koli koli aldığınızda inanılmaz pişman olacaksınız bana kalırsa.Gerçekten değecek cinsten bir gazoz değil.Bence şişelerinin ufaklığından dolayı tam olarak tadamadıysanız bir iki şişe daha deneyin.Fruko veya çamlıcayla yarışabilecek bir gazoz hiç değil.sıradan bir gazoz.Hatta en son tercih edeceğim gazoz.


  • afterdark  (17.08.09 00:49:03) 
yakında satışını yapacağım, karar verdim ama hepsini ben içerim gibi duruyor.
nerde bulursanız lütfen belirtin, ben de arıyorum.
niğde gazozu güzeldir, ne çok tatlıdır ne de çok gazlı.
  • aithra  (17.08.09 17:18:56) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.