[]

mezuniyette kot giyilmez mi ya?

deli olucam hakikaten elbise hayatta giyemem öyle kadın işi ben napcam




 
sakın giyme. kot giyeceğine hiç gitme daha iyi. ben erkek halimle ceket giymeden gittim gömlek kumaş pantolon, yaz günü herkes ceket giymiş mal gibi hissettim. tabi 2 saat sonra herkes ceketini çıkarmıştı ama işte o ortamda insan kendini garip hissetmek istemiyor. bence bütün bu balolar falan saçmalık orası da ayrı ama.


  • mistreated  (08.02.15 13:23:09 ~ 13:23:29) 
bence giyilmemeli.


  • all girls dream  (08.02.15 13:24:11) 
her işin bir adabı var


  • ssyumusakg  (08.02.15 13:26:08) 
Mezun olduğuna göre kadın olacak yaştasın giy "kadın işi" elbise git işte.


  • littlejack  (08.02.15 13:27:43) 
İlla taşlı tuşlu elbise giymek zorunda değilsin. Ama kesinlikle kot giyme. Tulum giy en kotu.


  • elorelia  (08.02.15 13:29:20) 
Kafana göre takıl, kim ne derse desin. Ay o bu ne der diye kendin olmaktan uzaklaşma. Kotla da gayet şık olunur. Nasil bi kot olduguna bağlı. Bolum birincisi sinif arkadaşım kotla gelmişti, üstüne şık bi bluzle. Dereceyle mezun olanlara sahnede hediye gibi bir sey verilip rektorle foto cekiniliyor. Ona rağmen öyle gelmisti. Zaten baloda ziyadesiyle düğüne gider gibi olacaksiniz. Mezuniyette rahat takıl sen de nolacak. Ha cok tedirgin olursan kumas pantolon giyebilirsin.

~ kiz da gayet zengin biriydi. Bir sey bulamadi da öyle geldi desem değil. Şu zenginlerin rahatlığını cok seviyorum.
  • mandalina kokusu  (08.02.15 13:31:09 ~ 13:33:22) 
Kadınsan neden "kadın işi" diye bir kavram çıkarıp ona takılıyorsun? Erkeksen zaten neden elbise gidiyorsun? Aklım gitti çocuk.

Erkek isen giy kot pantolon. Hayır çifte standart değil. Onun üstüne gömlek ceket giyince yine biraz klasik giyim, şık falan olabiliyor.

Kadın olarak öyle bir şansın yok. Kot ile yapacağın kombinasyonlar günlük giyim olacak hep.

Tabii mezuniyet dediğin mezuniyet balosu olarak kabul ettim. Mandalina kokusu'nun ayrımı belirtmesinden sonra ben de belirteyim dedim.
  • nawar  (08.02.15 13:32:55 ~ 13:35:16) 
mezuniyet mi balo mu? mezuniyet ise ben erkek halimle giyinmistim. baloya gitmedim ama gitsem oraya da giderdim. şık giyinmek icin illa elbise(kadin) ya da takim elbise(erkek) giyinmesi gerektigini dusunmuyorum. gayet şık duran kot pantolonlar ve casual gomlekler de var. dugunlerde bile takim giyinmiyorum, hic de garip durmuyor.


  • crucio  (08.02.15 13:33:56) 
Kotla gidine o ortama ait değilmiş, o yanındakiler bilmemkaç yıllık arkadaşların değil yabancılarmış gibi hissedeceksin. Rüyanda hiç kendini çıplak görüp utandın mı? Hah, onun gerçek hayat versiyonu oluyor.

Bence de şıkır şıkıdım gibi giyinmeye gerek yok. İnsanlar kotla da eğlenir, maksat kutlamak ve eğlenmekse. Ama o ortamda maksat kutlama ve eğlenmeyi aşıyor bir fersah kadar.

Tuvaletimsi, ağır abiyemsi bir elbise bulmazsın da, günlük hayatta da giyilebilecek ama gecede de sırıtmayacak bir elbise ile gidebilirsin. Şuna yakın bir şey değil de
www.fordress.net
şuna yakın bir şey olabilir
media3.popsugar-assets.com
Hatta daha güzel ve şirin bile olur. Assolist gibi giyinen mezuniyete giden kızları komik buluyorum zaten. Hatta keşke kimse o assolist kıyafetlerini giymese keşke.

O gece için giyilebilecek kotlar daha da ağır kadın işi olabiliyor.
  • aychovsky  (08.02.15 13:34:40 ~ 13:41:08) 
Forevernewden sade tassiz pulsuz bi mini elbise aliyosun bacim. Kotla baloya gidilmez


  • photo85  (08.02.15 13:50:58) 
benim mezuniyette takım elbise giymeyen tek adam bendim. keten pantolon üzerine oduncu gömleği ve içine siyah bir tişört giymiştim. sonradan mezuniyet resimlerine bakınca biraz özensiz iş yaptım diye düşünmedim değil. okulu uzatan herifler bile jilet gibi takımlarla gitmişken benim giyim biraz baştan savma olmuş diye düşündüm. üstelik bu benim kız arkadaşın fikriydi.

giyilir ama resmi bir kıyafet olursa daha hoş olur bence.
  • kallesnikof  (08.02.15 13:54:12) 
balo değil mezuniyet töreniyse giyin şık bi kumaş pantolon. ne kotu yahu, ilerde iş hayatına atılacaksınız kokteyli yemekli toplantısı boku püsürü olacak kotla mı gideceksiniz? aşın şöyle kadın işi erkek işi olayını, her şeyin bir yeri var.


  • mutlusismankedi2015  (08.02.15 15:27:18) 
Mezuniyet balosuysa farketmez. MEzuniyet töreniyse zaten pelerin filan vereceklerdir, belli olmayhacak ne giydiğin.


  • Cursed Chico  (08.02.15 15:40:19) 
giyersin o kadar zor değil. eskiden giymem diyordum ama şimdi kumaş pantolon daha rahat geliyor.


  • sehpa fx350  (08.02.15 15:56:31) 
@aych, ikinci elbise fenaa..


  • sehpa fx350  (08.02.15 15:57:27) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.