[]

İstanbul'da güvenilir,uygun ücretli ve iyi çalışan özel test labratuarı

Yaptıracagım bazı kan ve idrar testleri var. Sgk olmadığı için devlette de dünya kadar para ödücem.
Sonuç:(Anadolu yakasında oturuyorum ama avrupaya da giderim.)
Ölçümleri güvenilir olan, indan kazıklamak değil gerçekten uygun fiyata kaliteli ve güvenilir hizmet beren özel temiz bir labratuvar lazım. Detaylı testler istenecek dolayısıyla, ölçüm aralığı geniş olan iyi bi yer olması lazım. Kızıltoprak'ta gelişim labratuarı diye bir yer buldum,gideniniz varsa yazabilir mi?


 
olcum de nasil bir guvensizlik olabilir? bu olcumleri insanlar yapmiyor, her yerde ayni aletler kullaniliyor. test sonucunun olcum yapilan yere bir artisi eksisi yok. sonuctan bagimsiz olarak kazancini elde ediyor. o yuzden sonuclari degistirmeleri de pek ihtimal dahilinde degil. evine en yakin olan yere git yaptir bence.


  • crucio  (08.02.15 13:37:00) 
Gelişim tıp iyidir fakat kazıktır.
Ben geçen hafta kızıltoprak şubesine tam kan testi ve insülin direnci testi için gittim. 1750 TL istediler.
Açlık tokluk şekeri ve insülin direnci testini 288 liraya yaptırdım. Diğer kan testleri için aile hekimine gittim, ücretsiz yaptılar.
  • spikey  (08.02.15 13:40:43 ~ 13:41:10) 
crucio doğru diyorsun cihazlar ölçüyor ama farklılar da çıkıyor.henüz sana denk gelmemiş demek ki


  • gadlemler  (08.02.15 13:57:50) 
Biruni.


  • bilmemkacincinick  (08.02.15 14:08:58) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.