Giriş
(11)

sizce bu ürünün fake olma olasılığı nedir?

elektromaniac
http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=250479871245&ssPageName=ADME:X:RTQ:GB:1123#ht_1912wt_907
0
elektromaniac
(16.08.09)
myworld.ebay.co.uk
belki bu fikir verebilir.
0
ninjatuner
(16.08.09)
feedback'lerden pek bir sey anlayamazsiniz ama degerinin yarisina filan tekabül ediyorsa büyük ihtimalle fake bir üründür.
piyasa degeri nedir bilmiyorum, orijinal sitelerden filan bakarak anlayabilirsiniz.
cünkü bu tarz elektronik ürünlerde, eger ikinci el degilse veya herhangi bir sakatligi yoksa, piyasa degerinin cok altinda satis yapilmasi mümkün degil.
0
zeykur valekov
(16.08.09)
GENUINE SENNHEISER PRODUCT
NOT FAKE LIKE SOME ON eBay

demiş sayfada. eğer fake çıkarsa paranı sike sike geri alırsın.

edit: bir de "beğenmezsen geri iade etme" olayını kabul etmiş. sayfayı iyi okursan.
0
cro magnon
(16.08.09)
parani sike sike geri alabilmek icin eger türkiye'den siparis veriyorsan 20 dolar buraya getirmek, 20 dolar da kargoyu geri yollamak icin verirsin :)
40 dolar zararla alisverisi bitirmis olursun :)
piyasa degerinin cok altindaysa hic bulasma, sahtedir
0
zeykur valekov
(16.08.09)
iyi de o adam sadece türkiye'ye yollamıyor. ingiltere'den satıyor ve ingiltere içi kargo beleş. geniune olmasa sayfasına geniune ibaresi koyamaz. 1 kere birisi şikayet etse "bunu aldım sahte çıktı" diye, sayfadan geniune ibaresi kaldırılır. kaldırılmak zorunda.

daha önce kulaklık alışverişi yapan olmuş ve adamın feedback'i hala %100. piyasa değerinin çok altında olması çok garip ama sayfasında orjinal demiş. sahtesi için hem masrafı hem uğraşmayı göze alamaz.
0
cro magnon
(16.08.09)
satıcı ile görüştüm.

Dear xxx,

Hi, all my sennheiser are genuine, have sold so many now and nothing but good feedback from my customers, there are ebayers selling these headphones for half the price that i sell them for, i would possibly question there authenticity as i cant buy them wholesale for the price some ebayers sell these headphones for!
As for the price, these retail in toys r us, dixons for £39.99 - £44.99, so yes a good price but i dont pay there overheads.
If your unsure about these headphones they i would pay the hightstreet prices but as i said i do have 100% feedback and all happy with these headphones so far
Hope this helps in any way
regards sarah

böyle bir cevap aldım. özetle kesinlikle orijinal olduğunu iddia ediyor.
0
cro magnon
(16.08.09)
teşekkürler arkadaşlar an itibariyle ürünü almış bulunuyorum.

kargo dahil 90 liraya mal oldu.
turkiye satış fiyatı yaklaşık 190 lira
şimdilik kar etmis gibi görünüyorum ama bakalım ürün bi gelsin fake mi gerçek mi.
0
🌸elektromaniac
(16.08.09)
ürün eline geçtiğinde bilgilendirirsen sevinirim. birkaç tane de ben almayı düşünüyorum zira.
0
cro magnon
(16.08.09)
tabi neden olmasın
ben yinede yardımcı olması açısından bu linki veriyim
reviews.ebay.co.uk
belki sizin ve diğer arkadaşların işine yarayabilir.
0
🌸elektromaniac
(16.08.09)
bu arada zaten ürünün piyasa fiyati 40 sterlinmi$. cok cilgin bir fark yok arada tabii ki.
0
zeykur valekov
(16.08.09)
hakkaten lan sterlin üzerinden satılıyormuş. ben 30 dolar sanmıştım :/

haha. olsun gene ucuz.
0
cro magnon
(17.08.09)
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler basond, compumaster, fraise, kibritsuyu, rakicandir
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır.