[]

Şarkı adı

Selamlar,

Öncelikle şarkıyı çok saçma anlatacağım ama umarım bulabilirsiniz.Şimdi efendim hatırlamaya çalıştığım şarkının adı büyük ihtimalle "j" harfi ile başlayan bir kadının adı.Janice,janet vs gibi.Şarkı neşeli bir şarkıydı.Bu kızın adı nakaratta baya bir geçiyordu sanki.Şarkıda bu kızın güzelliği,cilvesi,işvesi falan anlatılıyordu.Hatta sanki evli biriyle mi takılıyordu ne öyle bir şey.

Şimdilik aklıma gelenler bunlar bilindik bir şarkı ekşi'de baya bir entry vardı diye hatırlıyorum umarım bulabilirsiniz şimdiden teşekkürler.

edit:kızın adı j ile değil de başka bir harfle başlıyor da olabilir ona pek takılmayın ama öyle hatırlıyorum.şarkıyı bilen anlar zaten.çok kafama taktım akşam akşam nedense.:(

edit:hatta şarkıyı söyleyen kişi bahsi geçen kıza dert yanıyordu sanki kocamı-erkek arkadaşımı bırak falan diye.yok şöyle güzelsin böyle alımlısın bilmem ne diyordu.dertli olarak değil ama eğlenceli bir şarkıydı.

 
gimme hope joanna


  • Sarix  (07.02.15 21:10:57) 
şarkıcı türk mü, anlamadım.

ama lana del rey'den "carmen" aklıma geldi direkt.
www.youtube.com
  • m e b  (07.02.15 21:12:48 ~ 21:14:15) 
@sarix yok aga değil kadın söylüyordu.ayrıca aynen eski bir şarkı onu da yazayım.


  • mesa  (07.02.15 21:12:58) 
@m e b yok hocam yabancı


  • mesa  (07.02.15 21:13:28) 
ha, bir de çok sevdiğim "jolene" isimli şarkı var. ben en çok miley cyrus'tan dinlemeyi severim.
www.youtube.com

  • m e b  (07.02.15 21:14:24) 
@m e b hay gözünü seveyim eyvallah.nasıl mutlu oldum ya :)


  • mesa  (07.02.15 21:16:00 ~ 21:16:15) 
çok sevindim senin adına :) cidden ben de çok seviyorum.


  • m e b  (07.02.15 21:18:40) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.