[]

tebrikleri alalım

bugün ortada hiçbir sebep yokken spor yaptım.

evet sebepsizce 6 km yürüdüm.

iyi mi lan?

hiç spor yapmayan biri için?

spor yapanlar normalde kaç km yürüyor veya koşuyorsunuz?

 
güzel ama düzenli olması çok daha faydalı olur. sağlıklı beslenme gibi mevzulara girip bi de düzenli olarak bi branşla uğraşırsanız on numara olur. ben koşu bandında 2 kilometre yürüyorum. ama tavsiyem germe hareketlerini de yapmanız. ben şurdakileri haftada 3 gün yapıyorum: www.acrorun.com


  • error522  (07.02.15 15:38:35) 
ortada hiçbir sebep yokken spor yaptım :))
spor yapmayanlar ilk başladıklarında abartmamalı.

  • rock n roll  (07.02.15 15:38:50) 
ben de çok spor yapabilen biri değilim. 6 km normal mi, fazla mı bilemiyorum açıkcası ama sanki fazla gibi geldi bana. yani çok yürümüşsün. düzenli spor yapan arkadaşlar daha doğru bilgi verir.


  • rock n roll  (07.02.15 15:54:45) 
çok güzel bir şey yapmışsın.

ancak bu akşam ve yarın ortada hiç bir şey yokken her tarafın ağrıyacak. hazırlıklı ol. c vitaminli aspirin, duş ve dinlenme iyi gelir bu durumlarda.
  • mea maxima culpa  (07.02.15 16:00:26) 
6 km normal-orta gibi. duzenli spor yapan biri değilim hatta hiç diyebiliriz. 6 km çok rahat yürünüyor sonrasına da ağrı bırakacak bir mesafe değil bence.


  • nwnd  (07.02.15 16:54:17) 
spor yapmıyom ama yürümeyi severim, yazın 25 km falan yürüyom


  • selam  (07.02.15 17:04:51) 
Bugün hiç tanımadığım bir spora merhaba dedim.


  • kosun lan mevzu var  (07.02.15 17:20:07) 
6 km iyi fena değil de, yalnız şöyle bi durum var; devamlı yürümezsen sen durduk yere bacak ağrısı çekmekle kalıcaksın.

ben spor falan yapmıyorum da, yürüme huyum var, iş çıkışları falan spor olsun diye değil de yürümeyi sevdiğimden yürüyerek gelirim falan, ya da öyle yürümeyi severim yani.

tempolu, planlı programlı yürümediğimden bana kendimi rahatlamak dışında pek faydası olmuyor.
  • wilhelmwasmuss  (07.02.15 17:24:30) 
6 km yaklaşık 40 dklık bir yürüyüş işte hergün yapmanız gereken normal bir yürüyüş bu zaten.


  • godsparticle  (07.02.15 17:34:04) 
ben ne bileyim la? ben senin kuklacın mıyım la? nereye yürüyeceğine de sen karar ver la.


  • godsparticle  (07.02.15 22:10:28) 
bugün yine bunun benzeri bir şey yaptım.

aşil tendonumun kopma ihtimali var mı?
  • kosun lan mevzu var  (24.09.17 23:31:06) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.