[]

Annemin sigarayı bırakması için ne yapabilirim?

40 yaşına kadar sigara içmeyen annem psikiyatra gittikten sonra sigara bağımlısı oldu. sabah ilk işi sigara içmek, gün boyu içiyor günde rahat 1-2 paket gidiyor.

ben hep uyardım zaten bugün geldi gerçekten bırakmak istiyorum ama nasıl bırakabilirim bilmiyorum dedi.

benim aklıma ilk elektronik sigara geldi onu söyledim onlar da zararlıymış ama dedi.

siz ne önerirsiniz? elektronik sigara önerir misiniz? önerirseniz marka model vs ismi verir misiniz?

aslında hastaneye falan götüreyim diyorum bi doktordan yardım alalım ama küçük bi ilçe oldugundan doğru dürüst doktor yok zaten.

ev hanımı bu arada.

 
Bırakmak isterse nasıl başladı ise o şekilde bırakır

Dan diye bırakan da tanıyorum
bırakacağım diyip de bırakmayan da. .
elektronik olay yalan bence.
azalarak bırakılmıyor.

Onu diyen de gördüm


Sigara yerine kendini meşgul edecek bişeyler bulmalı bence.
  • indescribable  (07.02.15 14:32:13) 
"su an itibariyle biraktim" diyecek ve bir daha icmeyecek. baska turlu birakan gormedim. azaltarak bitirme, elektronik sigara falan hep yalan.


  • crucio  (07.02.15 14:45:21) 
allen carr'in kitabi ve youtube'da bi videosu var www.youtube.com

ben elektronik sigara, nikotin bandi, rezonans yontemi ve champix'le birakmaya calistim. hic biri o bir saatlik video kadar etkili olmadi.
  • lamartin  (07.02.15 14:54:40) 
Elektronik sigara da zararlıymıs olayı kulliyen yalan. Avrupaa, amerikada çok fazla kullanıcısı var e-sigaranın.

E sigara denesin bi.

Bilgi almak için e sigara konusunda pm me pls.
  • anonymice  (07.02.15 16:27:35) 
elektronik sigaranın öngörülemeyen bir zararı varsa henüz bilmiyoruz. Su buharının hasar verdiği ve enfeksiyona neden olduğu iddiası var ama klinik çalışma yok destekleyen. genel olarak sigaradan daha zararsız görünüyor şu an.

joyetech evic öneririm. dışarıdan alınca büyük ihtimal ulaşmıyor, alternatif yollarla alınması lazım.
  • rygard  (07.02.15 18:08:43) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.