[]

bilgisayar topladım yardım eder misiniz?

amaç beni kanser etmeden kullanacağım bir bilgisayarım olsun ve arada bi oyun oynamak istediğimde en yüksek çözünürlük olmasa da kasılmadan oynayabileyim. genelde pes serisi oynarım, arada bi gaza gelir MOH COD falan yüklerim.
inventus.com.tr

not: o halde bu kadarı gereksiz olmuş, şu da yeterliydi şeklindeki tekliflerinizi de bekliyorum..

edit: arkadaşlar konu hakkında bilgisizim, birkaç dakka vakit ayırıp bir sistem oluştur musunuz? oluşturunca linki buraya kopyalarsanız aynen açılıyor.

edit: arkadaşlar markadan çok model önerebilir misiniz? mesela 626 eski modeller ve çok dökük duruyorlar, hani biraz eli yüzü düzgün olsun istiyorum. yoksa 97 model honda accord var, üstte yazdıklarımın hepsinin ağzına tükürür

 
bence komple olmamış. asus 81m plus anakart alırsın veya o ayarda bir şey bir tane g3258 işlemci alırsın bir tane de kaliteli bir soğutucu işlemci için 4*4 bellek takarsın bir de gtx 750 ti veya daha da zorlarsan 760 takarsın ki bence gerek bile yok hem 750 yeni bir mimari. asus'un anakartında şey vardı sanırım tam emin değilim otomatik overclock ayarı işlemcini otomatik overclock eder gayet ucuza güzel bir sistemin olur. hatta ssd'ye bile paran kalabilir.

EDİT: hatta ben de şöyle topladım. ama içine kasa, güç kaynağı ve işlemci soğutucusunu dahil etmedim çünkü seçenekler az ve hep şişik geldi. en ucuz barebone kasa 70 dolardan başlıyor ki yüksek bir fiyat bu böyle bir sistem için. o yüzden bu 3'ünü başka yerlerden alman daha iyi olabilir bence. benimkinin fiyat 1380 tuttu 300 lira civarına hallolur diye tahmin ediyorum hepsi ama ssd'ye bütçe artmıyor ama onu sonra da takabilirsin nasıl olsa çok acil değil.

inventus.com.tr
  • proletarier aller lander vereinigt euch  (07.02.15 14:03:46 ~ 14:11:41) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.