[]

animeciler

bi toplanın hele. ben çok nadir ya da hiç anime izlemiyorum. çok mu şey kaçırıyorum? death note'un ilk 19 bölümü çok hoşuma gitmişti meselâ.

şöyle izlediğiniz sevdiğiniz güzel bi post apokaliptik - distopik bir anime önerin de bu kardeşiniz anime dünyasına girsin yavaştan.


 
(bkz: shingeki no kyojin ) güzel bir distopya. insanlığın nüfusu az. surlar arasında yaşayabiliyorlar sadece. çünkü dışarıda devler var. ama garip devler. hayvan gibi falanlar. gizemli de baya. tavsiye ederim.


  • empat  (07.02.15 13:03:43) 
kaçırmıyosun bence. anime izlemek birden o kültürün içine girmek gibi bence anime izlemek için kendini hazırlıyosun yani bi nevi. insanlar bunu death note ile yapınca diğer animeleri izlemek istemiyor. sende de öyle olmuş. şöyle güzelli bi araştır, bakın, sevdiğini izle. bi üst yorumda ergo proxy denmiş mesela, ben acayip sıkılmıştım ağır gelmişti.


  • aydogank  (07.02.15 17:01:41) 
shingeki no kyojin 4 bölüm izledim çok hoşuma gitti. devam etmeyi düşünüyorum.


  • oddyseus  (07.02.15 17:14:10) 
çok şey kaçırıyorsun. full metal alchemist brotherhood, death note, shingeki no kyojin, code geass, hellsing ultimate ilk aklıma gelenler ve çok iyiler.


  • proletarier aller lander vereinigt euch  (07.02.15 17:16:31) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.