[]

tartışmayla biten ilişkiler

çok tartışarak ayrılıp geri birleşen çiftler var mı? oldu mu?

iki taraf da diğer tarafın gururunu incitecek şeyler söyledi.

yani bir başka deyişle: birbirinden nefret eden eski sevgililer barışabilir mi?

 
Geri birleştik tekrar ayrıldık. Tutmuyor cogu zaman. Ama cok seviyorsan sansini dene ucunda olum yok.


  • thracian  (07.02.15 01:29:35) 
benim çevremde bir sürü var.


  • fransizkalanadam  (07.02.15 01:39:02) 
olmaz. sende de olmayacak, barısma. bitmis geçmis artık bosver.


  • ufukcel  (07.02.15 02:46:14) 
Bundan çok gördüm çevremde, barışan çok oldu. Hatta birbirine hakaret edip barışan çift çok gördüm. "Herkeste böyledir" diyemem ama benim gördüğüm birbirine ağza alınmayacak şeyler söyleyip barışan çiftlerin ortak özellikleri şuydu: Ailelerinde aynı şeyleri yaşıyorlar. Aile içinde kah ebeveynler arasında, kah çocuklar arasında, kah çocuk-ebeveyn arasında yutulması zor olan kelimelerin kullanımı gerçekleşebiliyor, aile içinde bağırma çağırma yaygın. Örneğin, bir gece birbirlerine "Yoksun, benim babam yok artık" diyebiliyorlar. Peşinden ertesi gün hiçbir şey olmamış gibi hayatlarına devam ediyorlar. Söylenilen de öyle laflar ki, anneme söylemeye ağzımı açamam. O lafları söyledikten sonra ancak intihar edebilirim ben. Dolayısıyla bu kişilerin normali zaten birbirlerine böyle şeyler söylemek, birbirine bağırmak ve sürekli tartışmak oluyor. Dolayısıyla ilişkilerinde de böyle şeyleri kaldıraibliyorlar. Bir şekilde geri dönebiliyorlar. Böyle yetişmemiş insanlar ise kaldıramıyor bunları, daha fazla gurur yapıyorlar ve geri dönmüyorlar.


  • aychovsky  (07.02.15 07:10:57 ~ 07:11:39) 
Nefret ettiğiniz kişiyle barışma hayali kurmazsiniz.
Ask-nefret ilişkisi yoktur.
Hastalıklı ruh hali vardır.

Öncelikle hislerinizi netlestirin. Eğer seviyorsaniz da tartışırken saygı sinirini geçmeyin. Bu basta sevgiliniz olmak üzere çevrenizdeki herkes için geçerli. Ve insan sevdiği için herşeyi yapar, agir konustuysaniz gidip özür dileyin,sevgilinizi geri kazanın. 'Ama o da bana söyledi' diye çocukça bir karşı soyleminiz olacaksa vazgecin. Zaten sevmiyorsunuz demektir.
  • balik kraker  (07.02.15 07:21:50) 
Sevgiden/aşktan dolayı gözardı edip tekrar barışıyorsun ama içindekiler yavaş yavaş bitiyor. Benzer durumlar tekrar olacaktır, emin ol. Eninde sonunda ayrılınıyor.


  • ir10  (07.02.15 09:53:07) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.